Interieur

Binnenkijk: Mijn woonkamer | Interior

In maart verhuisden wij naar ons nieuwe appartement. Inmiddels hebben al onze meubels iedere hoek van de woonkamer al gezien. Maar daardoor voelt het inmiddels wel als thuis komen. 

Als je mij op Instagram volgt heb je al aardig wat hoogtepunten kunnen zien. En vandaag deel 
ik vier maanden later hét eindresultaat van mijn woonkamer. 
Kijk je snel mee? 

Inmiddels is het alweer bijna 2 jaar geleden sinds Chiel en ik zijn gaan samen wonen. Dat zou ik ook niet anders meer willen. Hij is dé perfecte ‘huisgenoot’ en samen hebben we er echt iets van kunnen maken. Ons eerste plekje bevatte nog 80% van zijn meubilair, inmiddels heeft dat plaats gemaakt voor zijn hobby en hebben we de rest écht samen mogen inrichten. 

Hij is begonnen met een complete set robuuste teak meubelen. Geweldig toen hij op een boerderij woonde maar verschrikkelijk voor een studio van 50 vierkante meter. Om die reden zochten we vorig jaar naar een grotere plek en vonden die. Een appartement op 4 hoog met drie slaapkamers en een mooie grote woonkamer. Althans dat dachten we. 
Zodra we de teak meubelen weer in de woning hadden staan wisten we al erg snel dat dit niks zou worden. We probeerden het voor een half jaar, gingen op vakantie, kwamen thuis en besloten dat we de boel om moesten gaan gooien. Wat zijn we blij met het nieuwe interieur.

Neem plaats!

Time for Diner! 

Maak het huiselijk

Speciaal hoekje

Als ik goed naar mijn interieur kijk kan ik er Scandinavische inspiratie punten uit halen. Gecombineerd met persoonlijke interesses. Wat is jouw favoriete woontrend? 

Ik ben Ernestina(25) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *