Beauty & Mode

Review: Kruidvat Brow Tattoo | Beauty

Opstaan met perfecte wenkbrauwen, wie wil dat nu niet? Als je ze niet hoeft bij te werken scheelt dit flink in tijd. Vandaar dat ik erg enthousiast werd van de Kruidvat Brow Tattoo. Ik nam het mee en testte het uit. Benieuwd hoe het mij bevallen is? Lees dan snel verder! 

Wat is het?
Over het product is erg weinig te vinden. Ook op de verpakking staat er nauwelijks informatie over het gebruik e.d. Wel is duidelijk dat het product zorgt voor perfect ingekleurde en daardoor volle wenkbrauwen. Én dat voor drie tot vijf dagen, afhankelijk van de inwerktijd en jouw wasritueel. 
Je kleurt overigens de huid, niet de haartjes. 

Hoe werkt het?
De verpakking bevat een plastic flesje dat lijkt op een mini mascara verpakking. De applicator is een kwastje waardoor je de gel geleidelijk aan kunt brengen op je wenkbrauwen.
Stap 1: Reinig je wenkbrauwen en de huid daaromheen goed. Eerste instantie heb ik make-up reiniger gebruikt en om er zeker van te zijn dat de huid ontvet is heb ik 70% alcohol gebruikt.
Stap 2: Vervolgens breng je het product aan in de gewenste vorm van jouw wenkbrauwen. Dit kan heel makkelijk met de kwast. Omdat mijn wenkbrauwen niet gelijk lopen heb ik zelf van te voren de gewenste vorm getekend met een potlood waarna ik dit invulde met de kleurgel. 
Stap 3: Laat het product minimaal 20 minuten tot max 2 uur drogen voordat je het verwijderd. Hoe langer je het laat in trekken des te langer je plezier zult hebben van het resultaat. 
Stap 4: Trek de hard geworden gel voorzichtig van je huid af. Dit is erg lastig omdat het constant weer breekt dus je bent best aan het punniken. Maar het resultaat mag er zeker wezen. 

V.l.n.r -> voor het aanbrengen, tijdens aanbrengen, na 2 uur, na 3 dagen. 

Tip: Wees erg voorzichtig met het wassen van je gezicht rondom je wenkbrauwen zo verzeker je jezelf van perfecte browser voor drie tot vijf dagen.

Is het aan te raden?
Ja zeker! In de ochtend scheelt het mij toch zo’n 15 minuten omdat ik ze niet meer hoef bij te werken. Het product werkt ook erg makkelijk mee en geeft na een inwerktijd van 2 uur zeker het gewenste effect. Verder vind ik het voor de prijs zeker een aanrader. Inmiddels heb ik er al 6 ‘behandelingen’ uitgehaald en heb nog niet het gevoel dat het potje al leeg aan het raken is. 

De Kruidvat Brow Tattoo is (uiteraard) te koop bij de Kruidvat voor € 5,99
Wat vind jij van kleurgel voor de wenkbrauwen? Zou je het zelf uit proberen? Let me know! 

Ik ben Ernestina(25) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *