Beauty & Mode

Review: Ardell Magnetic Lashes | Beauty

Ben jij ook de hele dag in de weer met een pincet en wimperlijm? Dan is hier nu een van de nieuwst uitvindingen in Lashworld: Magnetische wimpers. Aan het begin was ik erg huiverig maar na een aantal pogingen ben ik compleet overstag en wil ik zeker niet meer terug. Benieuwd naar mijn eerlijke mening? Lees dan snel verder. 

Wat is het? 
In plaats van de dubbele magnetische wimpers kun je nu gebruik maken van een magnetische eyeliner. In de liner zitten magnetische deeltjes waardoor de magneten op de wimpers geactiveerd worden. Zo heb jij geen gepruts meer met wimper lijm en creëer je alsnog in een oogwenk de perfecte Eye look. 

Hoe werkt het? 
De verpakking bevat een set natuurlijke wimpers (nr.110), een applicatie kwast en een potje zwarte magnetische eyeliner. 
Stap 1: Dip het kwastje in de eyelinerpot waardoor het product zich aan beiden kanten bevind. 
Stap 2: Trek een strakke lijn, zoals je gewend bent, langs je wimperlijn.
Stap 3: Laat de aangebrachte lijn 1 minuut opdrogen en herhaal daarna stap 2 over de zojuist aangebrachte eyeliner. 
Stap 4: Zodra ook de tweede lijn iets is opgedroogd plaats je de wimpers op exact dezelfde manier zoals je gewend bent. Alleen zul je deze keer merken dat het haast als vanzelf gaat om de wimpers te bevestigen. 

Tip: Probeer de wimpers meteen op de juiste plek te plaatsen anders is het erg lastig om dit nog weer aan te passen. 

Is het aan te raden? 
Zeker niet. Nooit meer gedoe met lijm maakt plaats voor gedoe met een eyeliner. Halverwege de dag heb ik nog steeds dat ze toch los gaan zitten, dus doe mij in het vervolg toch maar dubbel magnetisch. Dat blijft goed zitten en binnen 1 minuut stap ik de deur uit met perfecte wimpers. 

Zou jij de huidige wimpertrend volgen? Let me know! 

Ik ben Ernestina(25) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *