Persoonlijk

Maandverslag: Januari 2020

Hallo Februari, goodbye Januari. Wat is de eerste maand van 2020 toch weer voorbij gevlogen. In deze maand deed ik erg veel leuke dingen en zat ik tot over mijn oren in de school deadlines. Kijk je snel mee wat je gemist hebt? 

Week 01
Zo’n eerste week na een vakantie is niet heel interessant. Voornamelijk zat ik namelijk volle bak op school voor de deadlines. En was ik aan het werk. Ook hield ik met mezelf een brainstorm sessie over mijn doelen in 2020. Daaronder viel ook mijn blog waar ik wat leuke ideeën voor heb mogen bedenken. Dus stay tuned!

Week 02
Een dubbele week want er gebeurde veel leuke dingen. Maar ook stond deze week in het teken van de sterfperiode van mijn moeder. Op 15 januari herdachten we haar gezamenlijk met vrienden en familie en dat voelde goed. 

Deels voor afleiding zat ik de dag erna bij mijn studiegenoot Merel om aan onze journalistieke producties te werken. Na 4 uur intensief schrijven en denken gingen we nog even voor een rondje door het centrum en maakten prachtige foto’s van mijn geboorteplaats.

En de laatste dag van de week gingen Chiel en ik met mijn oom en tante en hun vrienden naar een motor beurs. Bijna twee jaar heeft Chiel zijn rijbewijs en sinds een jaar ga ik met hem mee. Super leuk dan ook om een dag op stap te mogen met anderen die Chiel zijn passie delen. Door de beurs denken we er nu zelfs over na om deze zomer met de motor rond te touren. 

Week 03
Deze week was ook geweldig. Want we pakten onze woonfrustratie aan: de keuken! Chiel is gewisseld van werk en daardoor was hij dus 2 weken thuis. Als klusteam veranderden we onze keuken. Maar daar bleef het niet bij. 

Vrienden van ons zijn namelijk in december verhuisd. Door een gebrek van tijd en apparatuur hadden ze al eens gevraagd of Chiel eventueel kon helpen. Dus nu dat hij ”zeeën van tijd” had werd het tijd om daar gehoor aan te geven. Ze hadden namelijk de meeste spullen al een tijdje in huis staan. Dus daar zaten we ook nog eens twee dagen en toen was hun keuken en eethoek ook zo goed als af. Nu nog een prachtige eettafel.! 

Week 04
My birthday week! Dit jaar mocht ik 23 kaarsen uit blazen. Op woensdag ging ik samen met Chiel een dag weg voor mijn verjaardag. We bezochten het Youseum; dé plek voor leuke instagram content. Daarna struinden we nog wat door het centrum van Amsterdam en gingen op tijd terug voor een filmavondje thuis. 

Op de dag zelf zou ik eigenlijk naar The Blueberry gaan met Merel, maar helaas ging dat niet door. Dus besloten Chiel en ik om nog een woonkamer project aan te pakken. Een schapplankje dat ik niks meer vond werd vervangen door een eigen gemaakte! Ik heb maar geluk met zo’n handige Harry.

Wist je dat? Onze tafel ook door onszelf is gemaakt! Wie weet beginnen we ooit nog wel eens ons eigen klusbedrijf.

ernestinaelisabeth.nl

Ik ben Ernestina(25) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *