Lifestyle

Back on track – Six weeks in | Health

Goodmorning! 
Op deze woensdagochtend zijn we terug met een nieuwe update. Inmiddels ben ik al 6 weken verder en ik had zo ver kunnen komen. Met de nadruk op had.. want na de eerste update ging de weegschaal teller alleen maar omhoog. 

De eerste maand ging ik als een speer, daardoor zat ik al snel op een mooi -6,4 kg. Daardoor was ik op mijn lichts sinds de zomer en zat weer stukken beter in mijn vel. En dat is exact waar het mis ging. Want ach een chocolaatje bij de koffie geen probleem, taart op mijn verjaardag hoort erbij. Uit eten met vrienden? Doen we! En ga zo maar door. 

Dit flexibel denken zorgde ervoor dat ik maandagochtend teleurgesteld in mezelf op de weegschaal stond. Ik was namelijk weer terug bij mijn pre-december gewicht (+2,5). Dus sinds maandag ben ik weer begonnen waar ik 3 weken geleden gebleven was. En hoe deze eerste 2,5 dagen bevielen? Verschrikkelijk! 

Uiteraard leef ik in foodcravings en die zijn niet leuk. Dus het enige dat ik van mezelf mag is slagroom koffies. En daar waar het echt niet lukt gebruik ik ook opkikkers en (bifi) worstjes.Zoals de titel van deze post al aan gaf, ben ik dus back on track! Dus heb ik niet veel te melden. 
Daarom laat ik je vandaag zien wat ik zo al eet/drink op een voltooide koolhydraatarme dag! 

One day in keto:
Ontbijt : 150 gr Griekse yoghurt met Apple Crumble (Foodsisters IF)
Lunch: Snel keto broodje, met ham kaas
Snack 1: Gekookt ei + bifi worstje
Diner: Boerenkool stamppot met bloemkool en braadworst
Snack 2: ‘borrel’ plankje

Hoe gaan jouw goeie voornemens voor 2020? 

Ik ben Ernestina(25) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *