Beauty & Mode

Happy Valentinesday! | Beauty & Mode

Hello beautylovers!
Vandaag deel ik met jullie mijn eerste video op mijn nieuwe kanaal. Het is al best een tijd geleden dat ik een tutorial opnam en dat was toch een klein gemis. We trappen af met een zachte romantische look, het is overigens Valentijnsdag. 

Dus heb jij nog plannen voor vanavond? Dan komt deze video goed uit. Je make-up look is in ieder geval geregeld!

Welkom op mijn blog Ernestina Elisabeth! Wat leuk dat je terecht bent gekomen op mijn blog. Hier vindt je voornamelijk erg veel over Beauty | Travel | Fashion. En zo nu en dan echte persoonlijke updates waaronder Life | Health. Neem snel een kijkje tussen al mijn posts!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *