Interieur

Waar zijn we aan begonnen? #2| Interior

Vanaf het moment dat ik op mezelf woon ben ik eigenlijk altijd wel druk bezig met het inrichten van mijn woning. Onze eerste plekje wilde maar niet lukken, uiteindelijk zijn we dan ook verhuisd wegens ruimtegebrek. En dat bood nieuwe opties!

Inmiddels wonen we hier nu een jaar en pakken we de slaapkamer aan voor de derde keer. We gingen van een hoogslaper, naar laag bed en nu gaan we weer voor een nieuw bed + complete inrichting.

Maar… man, man, man, waar zijn we nu eigenlijk aan begonnen? Gelukkig hebben we afgelopen zomer een logeerbed gemaakt in onze rommelkamer. Dus daar slapen we nu. Niet alleen worden de meubels namelijk aangepakt maar ook de meeste muren in de kamer zijn gestript door barsten in het behang.

Vorige week woensdag zijn we begonnen. Het kostte ons tweeënhalve dag voordat alle behang lagen eraf waren. Daarna was het tijd om vliesbehang aan te brengen samen met een grondverf laag en gevolgd door drie lagen witte muurverf.

Vanaf dat punt pakten we ook onze lelijke inbouwkast aan. Omdat het huis gehuurd is kunnen we hem niet slopen, maar erg strak zag het er niet uit. In tegenstelling van de andere ruimten in de woning. Dus hebben we hier een pax kast omheen gebouwd met schuifdeuren. Lucky ons had een familielid nog een deur over en konden we de andere 2 ophalen via marktplaats.

Na de vooruitgangen van afgelopen weekend hadden we op maandag een kleine tegenslag. En dinsdag avond waren we niet thuis. Dus jammer genoeg slapen we ook vanavond nog niet in ons bed want die is nog steeds onder constructie. Net zoals de kast.

Maar als het dan ook af is, dan weet ik voor 85% zeker dat ik de slaapkamer niet nog een keer zal aanpassen. Denk ik. Anyways, hopelijk slapen we dit weekend in onze vernieuwde slaapkamer. Stay tuned voor de klusvlog en het eindresultaat!

Verander jij vaak van inrichting of ga je dan alleen voor de accessoires?

Ernestina Elisabeth

Ik ben Ernestina(25) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *