Beauty & Mode

Out with the old, in with the new | Beauty & Mode

Met het nieuwe seizoen voor de deur werd het tijd voor een grote kast opruiming. Vele kleding lichter, voelde het erg leeg aan. Gelukkig hangen de nieuwe collecties al weer even in de winkel en werd dus tijd voor een shopping spree!

Het eindresultaat deel ik graag met je. Dus om die reden heb ik ervoor gekozen om een mini fashion video te maken. In deze video zul je vier outfits zien waardoor ik er de komende paar weken helemaal klaar voor ben. Mijn persoonlijke favoriet? De boss babe look!

Let me know wat de jouwe is!

Ernestina Elisabeth

Ik ben Ernestina(25) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *