Wanneer Chiel denkt dat onze inrichting eindelijk af is kom ik weer met een nieuw idee. Sinds een tijdje ben ik toch meer verzot geraakt op de industriële stijl. Dus het Pinterest bord staat weer vol met inspiratie.

Tijdens mijn inspiratie zoektocht ontdekte ik een leuke nieuwe collectie waar je veel kanten mee op kunt. En het leuke aan de producten is dat ze betaalbaar zijn waardoor iedereen zijn eigen industriële inrichting hebben. Ik laat je kennis maken met de Vittsjö collectie!

Meet the collection
De Vittsjö collectie bestaat uit stalen meubels gecombineerd met glasplaten. Door deze combinatie krijg je een ruimtelijk gevoel in je woning. De meubels zijn te verkrijgen in het zwart en wit. En je kunt er eindeloos mee combineren.

 1. Salontafel
  Als salontafel heb je in deze collectie twee verschillende groottes. Eén is vierkant en wat hoger en de ander is langwerpig en lag. Hierdoor kun je tafeltjes als het ware in elkaar schuiven. Beide tafeltjes worden voorzien van een glazen plaat en de langwerpige bevat nog een extra dicht op de poten van staal.
  Prijs: €60,-
 2. Ronde salontafel
  We zien voornamelijk de langwerpige salontafel langskomen en daardoor vergeten we dat er ook een ronde versie is van deze collectie. Deze variant is ideaal in een kleinere woning waar je de hoeken zat bent en iets ruimtelijkers wil. Net zoals de salontafel heeft ook deze tafel twee platen waarvan de onderste zwart is e nee bovenste van glas.
  Prijs: €60,-
 3. Tv-meubel
  Dit meubel is bijna identiek, wat inrichting betreft, aan de salontafel. De onderste en bovenste plaat is van zwart staal en de middelste opnieuw van glas.
  Het meubel is wel erg open en dus perfect voor de persoon die geen kabels los heeft liggen en geen kast voor de tv. Maar hier zijn zeker de nodige oplossingen voor te bedenken.
  Prijs: €50,-
 4. Stellingkast
  Een industriële inrichting is niet af zonder een stellingkast. En ook daar hebben ze aan gedacht bij de IKEA. Deze collectie bevat 3 verschillende groottes en zijn op dezelfde manier ingedeeld als het tv meubel alleen dan hoger en smaller.
  Prijs: tussen €50,- en €80,-
 5. Laptoptafel/houder
  Is je woonkamer helemaal ingericht? Trek het interieur dan door naar je werkkamer met de laptoptafel. De tafel is overigens ook perfect te gebruiken als kaptafel. Voor degene die geen werkkamer heeft hebben ze ook een laptophouder in dezelfde stijl. Hierdoor kun je in een kleine ruimte ook werken aan je laptop vanaf de bank.
  Prijs: €35,- en €20,-

Hack it!
Sommigen lopen er tegenaan dat IEDEREEN meubels van Ikea heeft. Maar deze collectie is zo geweldig omdat je hem in een handomdraai kunt personaliseren. Een van mijn eigen inspiratiebronnen was een foto op Instagram. Een interieurblogger had de tafel een hele andere look gegeven door de salontafel een houtlook te geven. Hoe gaaf?

Kende jij deze industriële collectie van de IKEA al? Let me know!

Ernestina Elisabeth

Volg je me al op Instagram en Youtube?

Ernestina Omuni-Kwenzilike

Ik ben Ernestina(25) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Heb je dit al gelezen?:

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *