Iedereen zijn/haar grens ligt ergens anders waardoor het lastig is om volledig te begrijpen wat een grensoverschrijdende ervaring inhoudt. Ook dit is voor ieder mens anders. Maar een ding hebben ze allemaal gemeen en dat is de impact dat een seksueel grensoverschrijdende ervaring heeft op het lichaam. “Na een seksueel grensoverschrijdende ervaring ontwikkelt je lichaam meteen stresssymptomen,” aldus Suzanne van Boekhouten. 

Ik ging in contact met twee slachtoffers die mij probeerden uit te leggen wat voor een impact een seksueel misdrijf op hun leven heeft gehad.

In het fragment wordt er gebruik gemaakt van een gefungeerde naam voor Christian, de echte naam en gegevens zijn bekend bij de auteur.

Ernestina Omuni-Kwenzilike

Welkom op mijn blog! Ik ben Ernestina (24) en ik ben dol op beauty, fashion, reizen en interieur. Mijn ervaringen omtrent deze onderdelen, deel ik graag met je!

Heb je dit al gelezen?:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *