Journalistiek

“De onmacht die je voelt is onwerkelijk” | Journalistiek

Iedereen zijn/haar grens ligt ergens anders waardoor het lastig is om volledig te begrijpen wat een grensoverschrijdende ervaring inhoudt. Ook dit is voor ieder mens anders. Maar een ding hebben ze allemaal gemeen en dat is de impact dat een seksueel grensoverschrijdende ervaring heeft op het lichaam. “Na een seksueel grensoverschrijdende ervaring ontwikkelt je lichaam meteen stresssymptomen,” aldus Suzanne van Boekhouten. 

Ik ging in contact met twee slachtoffers die mij probeerden uit te leggen wat voor een impact een seksueel misdrijf op hun leven heeft gehad.

In het fragment wordt er gebruik gemaakt van een gefungeerde naam voor Christian, de echte naam en gegevens zijn bekend bij de auteur.

Welkom op mijn blog Ernestina Elisabeth! Wat leuk dat je terecht bent gekomen op mijn blog. Hier vindt je voornamelijk erg veel over Beauty | Travel | Fashion. En zo nu en dan echte persoonlijke updates waaronder Life | Health. Neem snel een kijkje tussen al mijn posts!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *