Chunky boots: You love it or you hate it! En dan met name de  Balenciage Triple S sneakers die iedere influencer tegenwoordig lijkt te hebben. Veel mensen in mijn omgeving noemen het dan ook de lelijkste schoenen die er bestaan. Maar ik zou dolgraag 1 paar in mijn schoenen collectie op willen nemen echter houdt de prijskaart van €695 mij nog tegen.

Hoewel ik in de positie zit waar ik het zou kunnen missen, bedenk ik mijzelf ook al snel:  ”Mijn telefoon is bijna net zo duur!” of “Onze tv is goedkoper dan dat.” Het is veel geld voor een paar sneakers. Dus struinde ik rond op het internet en vond 5 alternatieven voor de Balenciaga Triple S. Perfect voor dé chunky look die nu helemaal in is.

Want daar staan de Balenciaga Triple S sneakers bekende om, de chunky-ness die ze met zich meebrengen.

1) Steve Madden – Fay
Bij toeval kwam ik vorige maand deze sneakers tegen op Vinted en wist het direct: Deze moet ik hebben! Wanneer je op internet zoekt ben je wel even zoet. Maar naast de neutrale kleur die ik zelf in mijn bezit heb zijn er meerdere combinaties te vinden. Helaas zijn ze online uitverkocht dus zal je ze op tweedehands moeten zoeken.

Alternatieven voor de Balenciaga Triple S

2) Adidas – Falcon
Voordat ik fan werd van de Triple S sneakers had ik de Adidas Falcons al in de kast staan. Ze zijn niet zo chunky als de andere sneakers in deze lijst maar dat maakt ze niet minder. Deze sneakers zijn verkrijgbaar in allerlei (kleur)combinaties en zijn daarnaast ook nog eens super betaalbaar.  Voor nog geen €99,95 heb jij al een paar.

3) Puma – Thunder Rive 
Puma is al enige tijd bezig met een comeback en dat doen ze ook goed. Om die stijgende lijn aan te houden konden ze natuurlijk niet achter blijven met de huidige chunky sneakers trend. Diverse collecties liggen in de winkels en zelf ben ik helemaal weg van de Thunder Rive-lijn. Vanaf €79,99 heb je al een nieuw paar voor je collectie.

Alternatieven voor Balenciaga Triple S

 

4) Calvin Klein Jeans – Maya
Échte Balenciaga vibes kreeg ik bij het zien van deze Calvin Klein Jeans sneakers. Specifiek heb ik het over de Maya-lijn. Hoe gaaf zijn deze Maya sneakers van Calvin Klein Jeans? Net zoals de andere sneakers komen ook deze in verschillende kleuren. Mijn favorieten zie je op onderstaande foto! Dit paar kost na een beetje zoeken nog geen  €69,95 maar kies je voor een andere kleur dan betaal je rond de €149,99.

Vindt je deze prijzen toch nog aan de hoge kant? Geen probleem! Afgelopen weekend was ik aan het window shoppen tijdens een wandeling in het centrum en zag het volgende paar staan.

5) Chunky Sneakers – van haren
Hoe gaaf zijn deze chunky sneakers? Helaas is mijn kast écht te vol aan het worden dus moet ik deze helaas overslaan. Maar dat betekent niet dat ze het kopen niet waard zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens super betaalbaar, voor maar €34,99 heb jij jouw eigen paar chunky sneakers in de kast staan.

Betaalbare Chunky sneakers

Hoewel ik super excited wordt van deze sneakerlijst is er nog wel iets dat ik mis bij al deze varianten. En dat is hetgeen dat de Balenciaga Triple S nu juist zo uniek maakt. Namelijk het hebben van jouw schoenmaat op de neus van je schoen. Noem me gek, maar dat vind ik écht het meest geweldige aan de schoenen.

Ga jij voor de chunky sneaker style of sla je hem toch maar over? Let me know!

ernestinaelisabeth.nl

Wil je meer lezen over mode? Dat kan hier!

Ernestina Omuni-Kwenzilike

Ik ben Ernestina(25) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Heb je dit al gelezen?:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *