Reizen

De Royal Donuts in Zwolle is geopend! | Travel

Ben jij helemaal weg van donuts? Dan zou ik aankomend weekend zeker een bezoekje brengen aan de Diezerstraat. Afgelopen week opende Royal Donuts in Zwolle haar deuren. Die moest ik natuurlijk uitproberen dus haast ik mij naar de vestiging!

Een winkel waar je alleen donuts kunt krijgen, hoe blijft het overeind? Dit is een vraag die Chiel regelmatig stelt wanneer een bedrijf inzet op 1 product. Maar op de een of andere manier werkt het en zo ook voor dit opkomende donutketen.

Royal Donuts is open in Zwolle!

Mogelijk ben je nog niet zo heel bekend met Royal Donuts. In Nederland hebben ze namelijk nog geen grote naam, maar hebben hier wel de nodige plannen voor. Ze zetten in ieder geval al een statement neer door de eerste donutwinkel van Zwolle te zijn.

Dunkin, wat?

We kennen ze allemaal wel, dé Dunkin Donuts specials. Veel mensen die ik spreek over deze nieuwe keten vergelijken het dan al snel met hun concurrent.  ‘Oh weer zo’n donutzaak,’ hoor ik dan ook regelmatig voorbij komen. Maar hier ben ik het echt niet mee eens. Royal Donuts verschilt echt wel ten opzichte van Dunkin Donuts. En dit doen zij door middel van hun decoratie.

De donuts van Dunkin Donuts zijn voornamelijk gedecoreerd met glazuur en/of een chocolade topping. Zij maken dus gebruik van platte maar vrolijk gekleurde decoratie. De donuts van Royal Donuts daarentegen schreeuwen bij binnenkomst al CALORIEBOM! Dit komt voornamelijk doordat alle donuts gedecoreerd worden in de hoogte, ze bevatten diverse chocolade stukjes, chocolade sprinkels, stukjes fruit en nog veel meer!

[FOTO]

In de box vindt je de volgende smaken: Vanilla Berry, Banana Lemon & White & Salted Caramel

Smaaktest, zijn ze hun geld waard?

Hoewel de donuts er lekker bij liggen is de smaak uiteindelijk het belangrijkste. Zeker omdat ze niet heel goedkoop zijn. Dus zijn de donuts net zo lekker als dat ze eruitzien? Als je het mij vraagt wel! Ze zijn erg rijkelijk van smaak. Zelf had ik uit de 6 box de Banana Lemon donut met een vanille roomvulling en die at lekker luchtig weg. Hoewel ze goed van smaak zijn vind ik ze minder zoet dan donuts uit de supermarkt. En na het eten blijft er niet zo’n vet laagje op je vingers liggen dus zijn ze ook minder vet.

De donuts zijn niet heel goedkoop, de prijzen variëren dan ook tussen de €2,10 en de €5,50. Een flink bedrag, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Overigens kun je hier ook Vegan donuts krijgen!

Zeg nu zelf als je dit ziet dan loopt het water je toch in de mond? Ben jij al bij een van de Royal Donuts vestigingen geweest of staat het binnenkort op de planning?

ernestinaelisabeth.nl

Wil je meer lezen over Travel? Dat kan hier!

Ik ben Ernestina(25) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *