Reizen

Corner’s Cake: Dé zoetste lunchroom van Zwolle!

Zwolle is sinds juni weer een aantal lunchrooms rijker en er is er een die er uitspringt! Niet alleen door de opvallend roze kleur van het interieur maar ook door de kenmerk dat het de zoetste lunchroom van Zwolle zal zijn. Corner’s cake, is gevestigd in de Sassenstraat, dus toen ik in het centrum was kon ik het natuurlijk niet laten om even langs te gaan.

Voor de zoetekauw

Er is een reden waarom ze Corners Cake de zoetste lunchroom van Zwolle noemen. Er staat namelijk geen enkel hartig gerecht op de menukaart. Hoewel dat klinkt alsof je er alleen maar dessert producten kunt krijgen, kun je er ook heerlijk lunchen. Naast de blondies, brownies, cheesecakes en cupcakes hebben ze ook een lunchkaart waar onder andere scones en pannenkoeken te vinden zijn.

Wij konden het niet laten om een blondie én een brownie te nemen. Gevolgd door een cupcake.

Let’s go pink!

De zoetste lunchroom van Zwolle valt op door haar inrichting. In het midden van de Sassenstraat kun je hem al herkennen aan de roze balustrades die ervoor staan. Bij binnenkomst volgt deze sfeer zich door de versierde nisjes, een roze lambrisering en een bloemenwand! De eigenaren hebben goed nagedacht over wat mensen tegenwoordig trekt want er zijn hier voldoende unieke plekjes voor foto’s.

Freakshakes

Ben je ook zo gek op de freakshake foto’s van anderen? Die kun je vanaf nu ook gewoon zelf maken in het centrum van Zwolle. Bij de Corner’s cake kun je namelijk ook een heerlijke bom aan suiker in een drankje verkrijgen. Zoals te zien op hun eigen Instagram is het in ieder geval een groot feest.

Zie jij jezelf binnenkort al zitten bij de Corners Cake? Het is zeker een aanrader!

Ernestina Elisabeth

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *