Fashion

The summer is finally starting

Sinds corona was het erg rustig op de blog. Er was van mijn kant weinig inspiratie en de deadlines van school vlogen me om de oren. Vandaag begint de derde week van de zomervakantie en pakken we het schrijven van nieuwe blogposts stukje bij beetje weer op.

Dit model is weg gelegd voor IEDER figuur. Zelf voel ik mij er in ieder geval altijd slanker in en en je hebt net genoeg decolleté om het chique te houden! Ook met een vollere boezem. Daarom zal ik daarom zal ik altijd een wrap dress aanraden!
Benieuwd waar ik hem vandaan heb en wat het kost, lees dan snel verder.

Het is niet vanzelfsprekend dat ik ga voor een luipaard print. Dus je snapt wel hoe verbaasd iedereen was toen ik in deze jurk verscheen. Dankzij het gebruik van lichte kleuren en een lichte stof komt de print ook minder sterk naar boven. Dus durfde ik wel een gok te wagen.

Heerlijk zwierig zo’n wrap model jurk

Ik houd ervan! Dankzij de subtiele toevoeging van bruin en zwart kan hij zowel in de zomer als in de herfst. Dus deze hoeft nog lang niet in de kast te gaan verstoffen. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn wanneer er een stevige wind staat en de jurk opwaait want hij bevat een onderjurk die goed blijft zitten. De onderjurk is in een huidkleur en valt bij mij tot net boven de knie.

Rondom de boezem zone zit er echter te veel stof waardoor hij naar buiten komt. Maar als je het zo ziet lijkt het ook nog haast alsof het zo hoort!

Van achteren wat langer voor die chique uitstraling

Wat ook ideaal is aan het model is het feit dat er rekening gehouden is met de achterkant. Voor een chique uitstraling loopt de rok namelijk wat langer van achter en kort van voren.

Ik heb gekozen voor de luipaardprint maar dit model is ook te vinden in een subtiele bloemenprint en zwart met stippen. Al vond ik die laatste meer iets voor de herfst. Overigens hoef je hem voor de prijs niet in de winkel te laten hangen. Hij kost namelijk maar €16,99 en is te verkrijgen bij de Wibra!

Ernestina Elisabeth

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

1 Reactie

  1. […] leuke items. Vooral afgelopen zomer heb ik hier 2 á 3 complete outfits weg geplukt waaronder deze panterprint jurk waar ik eerder al eens over schreef. Voor de prijs die je betaalt kun je zeker niet klagen over de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *