Lifestyle, Reizen

5 x lunchtips voor als je in de buurt bent

Nu we even niet meer naar de horeca gelegenheden kunnen, kunnen we alleen maar dromen over de gezellige lunch afspraken met vrienden. Leuke bijkomstigheid, jouw feest op tafel is ook Instagram waardig.

 1. Wanna Waffle – Zwolle
  Fan van wafels en van een sfeervolle lunch? Zoek in Zwolle dan niet langer verder. Bij Wanna Waffle kun je terecht voor zowel een zoete als een hartige lunch. En doordat hij in de Sassenstraat gevestigd zit ontsnap je voor heel even aan de stadsdrukte. Bijkomend voordeel daardoor kun je (na lunchtijd) hier ook heerlijk terecht om te werken.
  Adres: Sassenstraat 3, 8011 PA Zwolle
 1. Engel & Bengel – Deventer
  Een van de charmes van het Deventer centrum is hun prachtige horeca plein. Vanuit de stad drukte loop je er zo overheen en hier vind je voor iedere portemonnee wat wils. Als wij gaan lunchen in het centrum kiezen wij vaak voor Engel&Bengel. Zowel binnen als buiten is het hier erg sfeervol aangekleed.
  Adres: Brink 8, 7411 BR Deventer
 2. Foodhall Mout – Hilversum
  Het concept van een foodhall vind ik geweldig. Ik zou willen dat ik dit eerder had ontdekt. Bij toeval zette ik voet in foodhall Mout in Hilversum om vervolgens verzot te raken op de zoete aardappelfriet met basilicum- en truffel mayonaise. Het ideale aan de locatie is ook dat hij op 5 min loopafstand is van het station én dicht bij het winkelcentrum zit.
  Adres: Marktplein 1, 1211 DZ Hilversum
 3. De Branderie – Enschede
  Voor een snelle maar verrukkelijke lunch kun je terecht bij De Branderie. Ben je een Primark shopper, dan stap je links van de kassa’s naar buiten zo de Branderie binnen. Doordat dit café gevestigd zit in een van de drukke winkelstraten is het er altijd gezellig druk. Heerlijk voor een lente middag winkelen.
  Adres: Hendrik Jan van Heekplein 35, 7511 HM Enschede
 1. Later aan zee: Bistro & Grill – Overveen
  Als we straks weer naar het strand mogen, schroom dan niet om de kant van Bloemendaal op te gaan. Daar vind je namelijk dit heerlijke strandtent Later aan Zee. Ideaal voor tijdens de lunch of wanneer je even wil uitwaaien op het strand tussen de werk uren door.
  Adres: Zeeweg 83, 2051 EC Overveen

Wat zijn jouw go to lunchplekken? Share them!

Ernestina Elisabeth

Volg jij me al op Instagram?

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

1 Reactie

 1. […] ik ook nog af met een oude vriendin van de middelbare school. Gingen we winkelen en aten we bij WannaWaffle in Zwolle. En Chiel was nog lang niet klaar met het klussen. Want na het bed en de kast wilde ik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *