Interieur

Klusupdate #3: Kleurtesters van Flexa

Het is eindelijk zover: de slaapkamer is af en beter dan ooit! Binnenkort kom ik met een eindresultaat en leuke klus vlog om het met jullie te delen. Echter zijn we nog lang niet klaar met het huis.

Als je mij inmiddels volgt op Instagram krijg je erg veel klus updates mee. Zo zijn we momenteel bezig in de keuken, het toilet en mijn werkkamer/kledingkast. Lekker alles door elkaar, dus je snapt vast wel wat een zooitje het huis is momenteel. Maar alles voor een stijlvol interieur.

In zowel de keuken als in het toilet brachten we nieuw behang aan omdat in beiden ruimtes de muren al eens eerder een kleur hadden gekregen. Echter beviel deze niet, het moest een zandkleur worden en het werd perzik. Ontevreden begon de zoektocht dan ook op nieuw en inmiddels acht kleurtesters verder hebben we een kleur kunnen kiezen: Rich Butterscotch!

Eindelijk heb ik binnenkort de zandkleur waar ik al enige weken naar op zoek was en dat dankzij vele kleurtesters. Ook al maken die een verfklus wel erg prijzig.

Per kleurtester betaal je namelijk €1,99 en toch lijken ze bij je thuis altijd anders uit te vallen dan bij anderen. Een lange zoektocht naar Spiced Honey resulteerde in teleurstelling omdat hij toch niet helemaal was wat ik had verwacht. Maar ook heart wood leek op een taupe paarse kleur en bleek meer paars te zijn dan taupe. Maar dat heb je nu eenmaal als je gaat verven. Dus verftesters zijn zeker een uitkomst!

Alhoewel de kleur voor mijn werkkamer is niet gekocht na aankoop van een tester. Maar daar heb ik nog een leuk idee voor, dus to be continued!

Ben jij nu ook compleet je huis aan het aanpakken? Wat is jouw inspiratie let me know!

Ernestina Elisabeth

Volg je mij al op Instagram?

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *