Interieur

Klusupdate #1: We gaan weer aan de slag!

Sinds ik op mezelf woon heb ik een nieuwe interesse mogen ontwikkelen: interieur styling. Het ging zelfs bijna zo ver dat ik me wilde inschrijven voor een cursus/opleiding. Maar ik belande al snel terug in de gewone wereld en realiseerde mij dat ik beter mijn laatste jaar Journalistiek kan af maken.

Dus nu combineer ik opleiding en passie. De komende tijd gaan we weer vol op aan de slag in ons huis. De slaapkamer kan echt niet meer. De wc en keuken moeten een nieuwe muur kleur. En het langste project: mijn werkkamer MOET nu echt een keer af.

Veel van deze projecten doen wij zelf. De meeste meubels worden ook zelf gemaakt. Vandaar dat ik de komende periode door middel van een nieuwe rubriek “Waar zijn we aan begonnen” jullie up to date houd. Maken we iets leuks waarvan ik vind dat dit gedeeld dient te worden kun je hier de klus en interieur tips vinden!

Ben jij ook zo’n fan van inrichten en deel je dit graag? Let me know where to find it!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *