Persoonlijk

Maandverslag: Februari 2020

Een nieuwe maand, dus dat betekend weer een nieuwe maand update. De derde maand van 2020 zit er weer op en ook dit was een maand waarin er genoeg is gebeurd. e zitten alweer in maand 3 van 2020 en ook deze maand bracht weer erg veel met zich mee.

Week 01
Na de mini vakantie begon ik dan eindelijk aan mijn vierde lesjaar en dat betekent dat ik dus bijna ga afstuderen! Maar daarvoor moet ik nog wel het een en ander inleveren. In ieder geval heb ik mijn M5 Verhalende Journalistiek afgerond met een 6,1 en ben ik dus weer 24 studiepunten rijker. En natuurlijk moest ik dit vieren met Merel, dus champagne en een heerlijke pasta Cabonara hadden we die vrijdagavond. Goed begin van het weekend.

Week 02
Deze week gebeurde er niet zo gek veel behalve school. Deze nieuwe periode is nog erg onduidelijk en samen met een studiegroep moesten we een concept bedenken. Daarnaast ben ik deze week ook begonnen met een extra vak: Ondernemen doe je zo, waar ik tot nu toe erg benieuwd naar ben. Hopelijk leer ik de komende 8 weken iets over het ondernemerschap en kom ik erachter of dit ook iets voor mij zal zijn.

Week 03
Net twee weken bezig en toen was er alweer vakantie. Lekker gepland ook. Maar goed doordat ik het niet meer kon combineren met de onduidelijke lestijden werkte ik niet meer. Daardoor kon ik mij wel focussen op mijn herkansingen. Chiel was natuurlijk aan het werk en ik wisselde mijn week af met klussen in huis en schoolwerk.
Op de planning stond mijn beauty kamer. Die wilde ik al even aanpakken maar dit stelde ik continue weer uit. Inmiddels ben ik er mee begonnen alleen daardoor kwamen er nieuwe ideeën voor de slaapkamer. Na flink wat overtuiging vermogen kreeg ik Chiel ook zo ver dat we de slaapkamer dan ook nu in plaats van Mei zouden gaan aanpakken. Dus werd de beauty room weer uitgesteld.

Ook was deze week de week van de Carnaval. Van jongs af aan vierde ik ieder jaar carnaval tot mijn vriendengroep uit elkaar viel en ik een relatie kreeg met Chiel. Hij is hier jammer genoeg niet van. Maar toen een van zijn goeie vrienden ons mee vroeg naar Karnaaval Festival wilde hij wel. Dus een goeie compromie, al zeg ik het zelf.

Week 04
Deze week stond voornamelijk in het teken van terug naar school en bezig met onze slaapkamer. Want ja als ik iets in mijn hoofd heb + toestemming dan moet het ook meteen gebeuren. Op maandag en dinsdag troffen we de nodige voorbereidingen en op woensdag konden we dan eindelijk beginnen. Bed uit elkaar en weg met dat oude en gebarsten behang. Helaas was onze laag net een laag te veel.
Meer over deze verandering lees je hier in mijn post van afgelopen woensdag.

En wat leuk dat je uitgekomen bent bij mijn nieuwe blog! Want mocht het je nog niet opgevallen zijn, sinds vrijdag heb ik de beslissing genomen om een domeinnaam aan te nemen. Samengaand met visitekaartjes en dat voelt als een grote stap naar volwassenheid. Hopelijk vind je nieuwe lay-out net zo geweldig als ik!

Hoe was jouw Februari?

Ernestina Elisabeth

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *