Interieur

Review: FYD Aroma Diffuser (Action) | Interieur

Aroma diffusers zijn tegenwoordig helemaal trendy voor je interieur. Wij konden dus niet achterblijven en kochten de FYD Aroma Diffuser. Omdat we de meesten toch iets aan de prijzige kant vonden hadden we besloten om er nog even mee te wachten. Je kan vast al wel raden hoe blij ik dus was toen ik onlangs onze huidige diffuser tegenkwam. Niet alleen is die budgetproof, maar het is ook nog een stijlvol design. .

Wat is het?

De meeste Aroma Diffuser’s hebben een 2 in 1 werking. Naast dat ze gebruikt worden als luchtbevochtigers verspreiden ze door het toevoegen van een etherische olie een heerlijke geur. Een aroma diffuser is naast een luchtbevochtiger ook een geur verspreider.

Bij ons gaat een verhuizing of een klusproject vaak gepaard met meerdere bezoeken aan de action. Tijdens een van deze momenten viel mijn oog op het actieschap vol met geurkaarsen, wax houders en aroma diffusers. Naast een kleine variant hadden ze ook deze FYD Aroma Diffuser. Deze diffuser is te verkrijgen in 3 verschillende kleuren, namelijk: goud, zilver en in het houtkleur en kost maar €19,95.

FYD Aroma Diffuser
FYD Aroma Diffuser

De diffuser zit verpakt in een simpele doos en bij het uitpakken blijkt dat hij gemaakt is van een lichte materiaal. Maar voor de prijs is dat te verwachten. Wanneer je de diffuser opent vind je in het waterbakje de handleiding samen met een usb kabel die je aansluit op de diffuser. Je moet hem dus wel dicht bij een stopcontact plaatsen om te kunnen gebruiken.

In het bakje kan ongeveer 120 ml water en dat kan je zo laten om de diffuser enkel te gebruiken als luchtbevochtiger. Wil je hem ook gebruiken voor een heerlijke geurexplosie in huis, dan kun je er een paar (3 à 4) druppels etherische olie aan toevoegen.

FYD Aroma Diffuser

Naast de diffusers kun je bij de action ook de etherische oliën die je nodig bent aanschaffen. Omdat de herfst voor de deur stond heb ik gekozen voor de geur ‘Pumpkin Spice‘. Zo’n flesje etherische olie kost €0,99. Voor die prijs vond ik dat zeker het proberen waard.

Over deze olie had ik al wel het een en ander gelezen, waaronder dat ze niet zo sterk zijn als die van andere merken. En dit merkte ik zelf ook inderdaad, zodra je dichtbij de diffuser bent is de geur heel sterk. Maar hij verspreid zich niet door de gehele ruimte. Daarom heb ik inmiddels een flacon gehaald bij de gezondheidswinkel voor €3,69. En deze is inderdaad sterker van geur.

Conclusie

Is de FYD Aroma Diffuser een trip naar de action waard? Hierop kan ik volmondig ja antwoorden. Voor de prijs krijg je echt een fijn product waar je veel plezier aan beleefd. Wel rookt de diffuser niet zo veel als die van bijvoorbeeld geurwolkje. Maar voor ons was dit niet van belang waardoor dit ook niet storend is. Wat betreft de etherische olie, die zou ik aanschaffen bij een gezondheidswinkel of een tuincentrum. Vooral als je de diffusser aanschaft voor de geurverspreiding, deze oliën zijn namelijk net iets sterker van geur.

Heb jij al zo’n diffuser in huis en wat zijn jouw ervaringen ermee? Let me know!

Ernestina Elisabeth
Wil je meer lezen over Interieur? Klik dan hier!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

1 Reactie

  1. Linda zegt:

    Dank je wel voor deze nuttige en heldere uiteenzetting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *