Fashion

Satijnen jurk van terStal

Satijnen jurk terStal

Happy me! Afgelopen week zag ik een prachtige satijnen jurk van terStal voorbij komen in hun folder. Helaas kon ik hem via de website nog niet bestellen omdat ik geen member ben, dus moest ik nog even geduld hebben. Maar toen ik hem zaterdag ineens in de etalage zag hangen kon ik mijn geluk niet op!

Meteen sprintte ik naar binnen en stapte 5 minuten later met mijn nieuwe aankoop weer naar buiten. In dit artikel laat ik de satijnen jurk van terStal graag aan je zien! Kijk je snel mee?

Multifunctioneel chique

In mijn kledingkast kom je steeds meer kledingstukken binnen die passen binnen een beige/bruin kleurpalet. Lekker neutraal en ook goed te combineren! Deze satijnen jurk van terStal sluit daar dan ook perfect op aan.

Satijnen jurk van terStal
De satijnen jurk van terStal gecombineerd met zwart/gouden accessoires.

Naast dat hij goed past binnen het kleurpalet van mijn kledingkast sluit de pasvorm ook goed aan bij mijn wensen. Van boven valt hij wat wijder met een omslag effect voor een subtiele decolleté. Vanaf de taille is hij erg aansluitend en dat creëert, naar mijn mening, een chique uitstraling. Zelf draag ik de jurk in een maat L/XL en verwacht dat hij bij iemand met maat L zeker wijder uit zal gaan vallen vanaf de taille dan dat hij bij mij doet.

De satijnen jurk van terStal is onderdeel van de Monique’s favorieten collectie. Door de ‘satijnen’ stof is de jurk goed te dragen naar verschillende chique gelegenheden zoals een etentje, werkborrel of naar een bruiloft. Combineer hem met zwart en gouden accenten en je bent good to go!

Genoeg momenten om hem te dragen en voor €34,99 zeker geen straf om toe te voegen aan je kledingstash. Wanneer trek jij hem aan?

www.ernestinaelisabeth.nl

Wil je meer lezen over Mode? Dat kan hier!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *