Fashion

Zwarte jumpsuit van C&A

Afgelopen week ging ik weer eens shoppen in het centrum van Deventer en stapte naar binnen bij de C&A. Bewust ging ik voor de populaire high waist tapered pantalon, maar kwam uiteindelijk thuis met heel wat anders. Deze jumpsuit van de C&A zag ik, paste ik in de kleedkamer en nam ik uiteindelijk mee naar huis. Ik deel hem graag met je!

Zwarte jumpsuit van C&A

De jumpsuit is gemaakt van een lekker zacht stofje en bevat voldoende stretch. Bij het creëren van deze jumpsuit hebben ze echt nagedacht over de rondingen van de vrouw. Ik ben helemaal weg van de diepe v-hals die genoeg aan de verbeelding overlaat, de jumpsuit van C&A bevat een ceintuur in de taille, een ritssluiting op de rug en wijde broekspijpen. Ook voor de dames met bredere bovenbenen zoals ik!

De lengte van de jumpsuit ligt afhankelijk van de maat rond de 1,15m. Bij mij is hij, met mijn 1,67m en in maat 42, iets aan de lange kant maar dat los ik in de zomer prima op met een subtiele (kitten)hak. Verder zou ik de jumpsuit nog afstylen door de bijbehorende ceintuur te vervangen voor een stretch riem met detail.

Deze jumpsuit van C&A trok vanaf de hanger al mijn aandacht en toen ik hem aantrok was ik meteen verkocht. Hij is gemaakt van mooie kwaliteit, voelt zacht aan en vooral niet te zwaar. Precies wat je wilt in die warme zomer maanden, of tijdens jouw vlucht naar een warme bestemming!

Deze jumpsuit van C&A hangt dus nu in de winkels en is te koop voor € 35,99.

Shop jij weleens bij de C&A?

ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer plussize outfits? Die kun je vinden op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *