Beauty

Heatless Curling set van BEAUTYFIT , werkt het?

BEAUTYFIT Heatless curling set

Hi Beauty’s! Afgelopen week liet ik mijzelf beïnvloeden door meerdere video’s die ik tegenkwam over de heatless curling set. Zodra mijn salaris binnen was bestelde ik er meteen een en testte hem sindsdien intensief voor jullie uit. Benieuwd of het je geld waard is? Lees dan snel verder!

Binnen 90 seconden een perfecte bos krullen, het lijkt onmogelijk! Maar meerdere gebruikers van de heatless curling set denken daar anders over. Nu ik zelf, na het relaxen van mijn haar, steeds minder gebruik wil maken van een stijl- en krultang waagde ik de gok en bestelde een set.

Na wat research koos ik voor de BEAUTYFIT heatless curling set. Deze is betaalbaar, gemaakt van een satijnen stof en minder stijf dan de andere curling ribbons in deze prijsklasse. Een set bestaat uit 4 delen namelijk een satijnen curling ribbon, 2 satijnen scrunchies en een haarclip.

Hoe te gebruiken?

De heatless curling set is erg gemakkelijk te gebruiken. Op YouTube vind je voldoende video’s over de beste techniek. Maar in de basis wikkel je jouw haar rondom de curling ribbon.
1. Deel de curling cibbon in tweeën en plaats hem met gelijke lengte aan beide zijden op het haar
2. Met de haarklem houd je de curling ribbon op zijn plek
3. Wikkel vervolgens je haar aan elke kant in gelijke en platte strengen rond de curling ribbon. Bij lang haar helpt het om je haar steeds iets omhoog te schuiven.
4. Om je haar vast te zetten gebruik je aan het uiteinden de scrunchies
5. Laat de curling set in je haar zitten voor een aantal uur of terwijl je slaapt
6. Wakker of is de tijd voorbij? Haal gemakkelijk de scrunchies los en trek op subtiele wijze de curling ribbon los van je haar.

Bij de eerste poging was ik zo’n 10 minuten bezig voordat ik mijn haar eindelijk op de gewenste manier had zitten. Na 2 à 3 keer ging het al een stuk sneller en inmiddels ben ik met 2 minuten klaar om met de heatless curling set te gaan slapen. Omdat ik haar heb dat snel pluist en ik gigantisch beweeg in mijn slaap gebruik ik als extra toevoeging nog een satijnen slaapmuts. Hiermee zorg ik ervoor dat ik in de ochtend gegarandeerd binnen een paar seconden beschik over een glanzende bos krullen.

Is het je geld waard?

De BEAUTYFIT heatless curling set beschikt over genoeg voordelen om op een gezonde manier een volle bos krullen te hebben. Maar is het je geld waard? Voor nog geen €15,29 heb je deze set de volgende dag in huis en heb je hem binnen een paar seconden in gebruik. De krullen die je ermee kunt creëren zijn perfect voor een etentje of werkdag, maar zeker niet voor een feestje. Ondanks dat de krullen snel uitzakken vind ik hem voor deze prijs zeker je geld waard! Je weet er namelijk wel een dagelijkse stijlvolle look mee te creëren zonder je haar te beschadigen.

www.ernestinaelisabeth.nl


Wil je meer beauty gerelateerde posts lezen? Je vindt ze op mijn beauty pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *