Reizen

Designeroutlet Roermond, is het de moeite waard?

Als je mij al even volgt is het je vast wel eens opgevallen dat ik een een kleine winkelverslaving heb. Daardoor ben ik regelmatig in de stad te vinden en plan ook graag een uitstap naar Roermond. Want daar zit het grootste designeroutlet centrum van Nederland zit. Vorige maand mocht ik er tweemaal naartoe en boekten we, door de nieuwe maatregelen, een aantal winkelafspraken.

Stukje bij beetje krijgen we steeds meer te maken met de nodige versoepelingen. Maar sommigen zijn toch een beetje spannend en dan met name het winkelen op afspraak. De eerste 2 weken wachtte ikzelf hier ook nog mee. Maar toen ik erachter kwam dat ook het winkelen in designeroutlet Roermond weer mogelijk was door deze versoepelingen, MOEST ik een paar afspraken inplannen.

Mc Arthur Glenn designeroutlet

Op de website vindt je meer informatie over het maken van een winkelafspraak. Hoewel niet alle winkels deelnemen aan de huidige versoepelen zijn het er genoeg om een dag vullend programma te hebben. In de speciale app, byAppointment, boekten wij bij een groot deel van de winkels een afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

De meeste winkels maken gebruik van de app byAppointment. Hier kun je gemakkelijk en snel een afspraak maken bij de deelnemende winkels. In de app zie je bij afspraken een duidelijk overzicht van al je afspraken waardoor je exact weet waar je op welk tijdstip moet zijn. Veel van de winkels werken met een tijdschema van min. 20 minuten, dus tijd om te treuzelen is niet mogelijk.
Daarnaast zijn er enkele winkels die gebruik maken van een eigen systeem voor het inplannen van de afspraak. Erg onhandig. Maar daar merkten we op de dag zelf uiteindelijk niks van.

ByAppointment - Designeroutlet Roermond

Moest je veel alleen?

De meeste afspraken die je maakt zijn voor 1 persoon. Wanneer je met meerderen naar binnen wil moet je hiervoor dan ook losse afspraken maken. Bij de winkels waar wij allebei naar binnen wilden voor een product deden we dit dan ook braaf. Maar bij de andere maakten we alleen voor onszelf een afspraak.
Nu gingen wij op een dinsdag dus hadden de meeste winkels het rustig of kwamen er mensen niet opdagen. Hierdoor waren er een paar die ons allebei naar binnen lieten en dat resulteerde voor hen ook weer extra omzet. Bij een van de winkels had ik officieel een afspraak, maar kon daar niet slagen. Chiel daar tegenover stapte met een goed gevulde tas de winkel uit.

Lag de tijdsdruk hoog?

De meeste winkels hanteren een max. van 20 minuten om te winkelen. En dit is op zich best haalbaar wanneer je voorbereid naar binnen gaat. Bedenk van te voren waar je écht voor komt en focus je hier eerst op. Bij allemaal stond ik binnen die minuten bij de kassa (of buiten) maar in de Nike en de Puma store werd het, ondanks 30 minuten winkeltijd, uiteindelijk toch wel erg moeilijk.

[FOTO]

Is het de moeite waard? 

Het is het dubbel en dwars waard om te gaan winkelen in designeroutlet Roermond. Persoonlijk vond ik het ideaal omdat je, ondanks de tijdslimiet, alle tijd hebt om ‘rustig’ na te denken over een aankoop. Dit is vooral in de grote merken winkels, als Michael Kors, Nike, Adidas en dergelijke. Hier moest je nog wel eens graaien naar de producten en jezelf door de mensenmassa heen wurmen.

Dus denk jij eraan om binnenkort te gaan winkelen in designeroutlet Roermond, denk dan nog even aan de volgende dingen. Plan je dag niet té vol, zorg voor voldoende tijd tussen de afspraken en ga voorbereid op pad!

Designeroutlet Roermond

En wanneer je dan toch nog wat tijd over hebt kun je een leuke foto maken bij de schommelbank midden in het center.
Ben jij al vol op aan het winkelen op afspraak? En mag dit van jou zo blijven of ga je liever terug naar normaal? Let me know!

www.ernestinaelisabeth.nl

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *