Reizen

Overnachten in het Valk Schiphol hotel

Vlak voordat je met vakantie gaat kan het best stressvol zijn. Werk afronden, huis opruimen, spullen inpakken en ga zo nog maar even door. Heerlijk om dus even te kunnen ontstressen voordat je in het vliegtuig stapt. Wij boekten een overnachting bij het van der Valk Schiphol hotel en nemen je mee in ons bezoek!

Hotel Schiphol

Het van der Valk Schiphol hotel ligt op 10 km afstand vanaf Schiphol. Het hotel bevat 435 kamers die allemaal beschikken over airconditioning, een balkon of terras én luxe badkamer. Verder heb je door het hele hotel gratis wifi en krijgen alle gasten toegang tot de fitness- en wellnessruimte. Ook vind je in de gangen van het hotel een mini supermarkt waar je terecht kunt voor (fris)drank, snacks en last minute cadeaus.

Overnachten Valk Schiphol hotel

Omdat wij in de nacht naar Santorini vlogen boekten wij het park, sleep & fly arrangement. Dit arrangement kostte ons € 167 euro. Wij verbleven in een aparte vleugel aan de achterzijde van het hoofdgebouw en hadden een superior double kamer. Dit is een erg ruime kamer voorzien van een kingsize bed, televisie, bureau, zitgedeelte en luxe badkamer.

Culinair genieten

Het Valk Schiphol hotel beschikt over twee restaurants (à la carte en buffet) en een brasserie. Hier vind je bekende klassiekers tot moderne culinaire smaaksensaties. Wij reserveerden voor het diner een plek in het à la carte restaurant en deden daarna nog een drankje in de brasserie.

Wellness- en fitnessruimte

Net zoals vele andere van der Valk hotels, beschikt ook het Schiphol hotel over een wellness- en fitnessruimte. De wellness bevat een zwembad, luxe regendouches, Infrarood cabines en een Turks stoombad. Wil je nog even een kleurtje meenemen naar je vakantiebestemming? Dan kun je ook nog gebruik maken van een zonnebank.

Transfer

Hotelgasten van het Valk Schiphol hotel kunnen gebruik maken van de hotel transfer. Deze rijdt ieder half uur tussen de twee locaties en wordt gratis aangeboden. Reserveren vanaf Schiphol is geen mogelijkheid, vanaf het hotel is het wel aan te raden. Vertrek je in de nacht tussen 24.00 u en 04.30 u dan moet je de transfer reserveren en betaal je € 7,50,- euro per persoon.

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer tips jouw volgende vakantie? Je vindt ze op de reizen pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *