Fashion, Reizen

Mijn go to outfits tijdens een stedentrip

Een stedentrip, voor mij dé manier om even te breken met mijn dagelijkse routine. Voor 2023 heb ik dan ook het doel om vaker op reis te gaan. Maar vanaf het moment dat mijn volgende stedentrip gepland is, ontstaat er ook meteen één dilemma: welke outfits neem ik mee in mijn koffer?

Tijdens veel stedentrips heb je niet meer dan alleen een handbagage koffer bij je. Daardoor kun je niet voor elke gelegenheid iets nieuws bij je hebben en daar ligt voor mij dé uitdaging. Daarom ik tijdens elke stedentrip niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol op pad te kunnen. Natuurlijk is dit leuk voor de vakantiefoto’s maar het is vooral ideaal wanneer je tijdens het avondeten of voor een drankje onbewust terecht komt bij een luxe restaurant.

Klinkt dat onmogelijk? Ik deel mijn tips met je!

Bepaal een kleurenthema

Het kleurenthemavoor mijn outfits pas ik aan op het weer van mijn bestemming. Koude maanden zorgen voor donkere en warme kleuren en de zomer voor lichte kleuren en fleurige prints. Door zoveel mogelijk in een kleurenfamilie of palet te blijven zorgt ervoor dat je veel items in jouw koffer met elkaar kunt combineren. Het andere bijkomende voordeel is dat je er ook voor zorgt dat jouw outfits er strak gestyled uitzien.

Mijn go to kleurenthema komt redelijk overeen met bovenstaande

Ga voor basics

Less is more en dat geldt ook voor het creëren van een stijlvolle outfit tijdens een stedentrip. Ik zorg er dan ook altijd voor dat ik een paar goeie basics bij me heb zoals een neutrale skinny jeans, wit shirt, (leren) jasje/blazer. Neem die dus ook vooral mee!

Overigens hoef je deze tips niet alleen te gebruiken voor jouw outfits tijdens een stedentrip, het kan je ook heel erg helpen in jouw dagelijkse look!

Stoffen

Tijdens het bij elkaar stijlen van jouw outfits tijdens een stedentrip is het ook goed om te letten op de stoffen die je meeneemt. Een lichte stof is niet alleen comfortabel maar creëert ook al snel een chique uitstraling.

Schoenen

Tijdens een stedentrip zal je veel gaan wandelen daarom is het belangrijk dat je comfortabele schoenen meeneemt. Zelf ga ik daarom ALTIJD voor sneakers die passen binnen mijn kleurenthema ‘Neutraal’. Thuis staat er dus een paar witte, beige en zwarte sneakers in de kast. Daarnaast neem ik vaak nog een tweede paar mee omdat het voor mijn voeten beter is om te kunnen wisselen. Heb jij dit ook? Stop dan het dunste paar in je koffer en stop waardevolle spullen, cosmetica of sokken in de schoenen om ruimte te besparen.

Mijn 4 outfits tijdens mijn laatste stedentrip de basis kleuren: khaki, roestbruin, zwart

De belangrijkste tip voor stijlvolle outfits tijdens een stedentrip is toch wel: maak goede combinaties. Een pantalon gecombineerd met sneakers is comfortabel maar met een chique uitstraling net zoals een korte broek in combinatie met een basic blouse. Ideaal voor een warme dag maar wel met een chique uitstraling.

Waar let jij op wanneer je jouw koffer inpakt voor je volgende stedentrip?

ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer fashion tips? Die kun je vinden op mijn mode pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *