Beauty

5x makkelijke kapsels voor jou als bruiloftsgast

Heb jij binnenkort een bruiloft op de planning staan en zoek je nog naar inspiratie voor een makkelijk kapsel als bruiloftsgast? Vorige maand heb ik verschillende kapsels uitgeprobeerd en deel de vijf makkelijkste graag met je! De tijd die je nodig hebt voor deze bruiloftsgast kapsels liggen tussen de 30 en 90 minuten. Lees snel verder!

Klassieke high updo

Simpel, stijlvol en vooral heel praktisch. Een klassieke high updo is het meest makkelijke kapsel als bruiloftsgast. Wat je hiervoor moet doen is: laat een aantal frame plukjes los en maak vervolgens een paardenstaart. Wanneer deze op ideale hoogte zit pak je de krultang, ik gebruik hiervoor een kegelvormige krultang van 2 cm, en krul daarmee al je haar. Vervolgens twist je de staart en laat een paar plukken uit deze twist los vallen. Draai vervolgens de twist in een knot, elastiek eromheen en zet vast waar nodig met bobby pins. Easy peasy!

Voor een extra effect kun je een paar plukjes uit de staart houden die je vervolgens krult en om de knot heen wikkelt.

Mermaid braid

In juni d.j. hebben we nog een bruiloft gehad waar we als avondgasten naartoe gingen. Voor deze bruiloft probeerde ik een mermaid braid uit. Ook deze haarstijl is makkelijk in elkaar te zetten maar neemt wat tijd in beslag omdat je ook hiervoor je haar moet krullen. Een paar weken terug vond ik overigens een andere variant op de mermaid braid en probeerde die ook uit voor dit artikel. Mijn persoonlijke favoriet!

Gewoon los

Wil je niet te veel tijd besteden aan je haar maar wel gebruik maken van je haarlengte (of extensions)? Draag het dan gewoon los! Ik voeg hier graag nog wat slag aan toe en gebruik daarvoor een 4 cm krultang. Hier wikkel ik ongeveer 8 cm brede plukken plat omheen waardoor je pijpenkrullen krijgt. Heb je al je haar gekruld en zijn ze afgekoeld dan haal ik de krul iets los door er met mijn vingers doorheen te gaan. Doe dit met wat haarmousse in de handpalm en spray af met wat haarlak.

Bohemian half up, half down

Zie jij deze romantische half up, half down haarstijl ook al de hele zomer voorbij komen? Niet zo gek want volgens velen is het dé bruidskapsel trend van 2023. Tussen de vlechten kun je kleine bloemetjes of gipskruid stoppen voor een bohemian afwerking.

High ponytail

In deze lijst met makkelijke kapsels als bruiloftsgast mag een high ponytail niet ontbreken. Net zoals de klassieke updo is die heel praktisch maar geeft net een extra touch aan je look! Gezien de jurk die ik op de bruiloft draag heb ik uiteindelijk gekozen voor deze haarstijl om toch nog een accent te kunnen leggen op de lage rug.

Wat vind jij van het eindresultaat?

Probeer je binnenkort een van de bovenstaande makkelijke kapsels als bruiloftsgast uit? Laat het me weten! Ik kijk ernaar uit om jouw resultaat (en keuze) te zien!

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer budgetproof beauty tips? Je vind ze op mijn Beauty pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *