Persoonlijk

Maandverslag september 2023

Bijgekomen van augustus? Zeker niet, want in september besluiten we nog even door te gaan met de vele verjaardagen en feestjes. Deze maand bevat een last minute dagje weg naar Amsterdam, een bruiloft, drie verjaardagen en we gaan verder met het veranderen van ons interieur. Soms vraag ik mij af of we ooit klaar zullen zijn met het interieur, maar daarvoor moet je mij afsluiten van het internet. Laten we snel samen door scrollen in mijn maandverslag augustus 2023!

September begint niet rustig want het eerste weekend staat er een etentje met collega’s gepland. We eten bij Casa Andalusië en doen daarna nog een drankje bij de bisschop. Om 01.30u haalt Chiel mij op en eenmaal thuis stap ik gelijk het bed in want zaterdag staat er een last minute uitje naar Amsterdam op de planning.

Stefano en Dennis hadden een kaartje over voor Netta en gezien Chiel al plannen had ging ik gezellig met hun mee. Zo werd mijn saaie zaterdag ineens toch een stukje minder saai. We brachten de middag door bij the Upside Down, gingen uit eten bij Noori Fusion en hadden om 8 uur het optreden van Netta. Ik wist niet dat Stefano zo’n ‘fan girl’ was maar hij ging lekker los. En Netta die weet een show neer te zetten!

Die week erna zijn we doordeweeks erg druk om het huis alvast aan kant te krijgen. Want daar gaan we in het weekend geen tijd voor hebben. Die is alweer volgepropt omdat we met de hele familie samen de verjaardag van oma vieren én de bruiloft van Chiel zijn zusje vindt plaats! Ondanks de hitte van die dag, hebben we er goed van kunnen genieten en was het een prachtige dag. Ik deel een paar kiekjes met je maar wel zonder het bruidspaar.

Het derde weekend van september gebruiken we de (voorspelde) laatste zonnige dag van 2023 voor een motorrit. Toevallig is het die zaterdag ook onze 7 jaar anniversary en dus gaan we wandelen op de Sallandse Heuvelrug, lunchen bij Hotel Hoog Holten én uit eten bij The Hangar. Die zondag ging ik in de middag richting Zwolle voor een middagje winkelen. Chiel ging niet mee en zo’n momentje voor mijzelf was HEERLIJK! Maar ik kwam wel weer thuis met teveel spullen zoals, fluffy sloffen.

De laatste twee weekenden van deze maand stonden er voor ons weer twee verjaardagen gepland. De 23e vierden we mijn tante en nichtje (zij vierde haar verjaardag laat) hun verjaardag. We aten bij hun, deden een drankje en toen kwam de avond iets sneller tot een einde dan gepland. In de middag begon Chiel last te krijgen van zijn oog en dat werd steeds erger tot een punt dat hij hem niet open kon houden. Voor de zekerheid zijn we langs de huisartspost gegaan daar bleek het een bindvliesontsteking te zijn. Gelukkig niks ernstigs dus maar hij was wel een week uit de running hierdoor.

Op woensdag kon hij langzaam weer zien en ging vanaf die dag ook weer aan het werk. Wel veel met een zonnebril omdat hij licht of een (computer)scherm moeilijk kon verdragen. De dagen daarna werd het gelukkig wel steeds beter en dus gingen we zaterdagmiddag er weer op uit. Een ochtendwandeling, koffie bij mijn zusje en rondje door de IKEA om vervolgens uit eten te gaan met Stefano en Dennis. Dennis was jarig geweest en traditiegetrouw gaan we dan gezamenlijk uit eten. Na het eten reden we richting de camping voor cocktails, taart en snacks!

Het leek echt alsof deze maand nooit tot een eind zou komen. Maar we zitten hier nu toch met een nieuw maandverslag september. Terugkijkend op deze maand werd het alleen maar gevuld met mooie momenten maar kijk ik uit naar een rustigere maandplanning zoals oktober. Goed voor de lijn, want in het afvallen heb ik de gehele maand stil gestaan, maar ook voor de portemonnee.

Dit was het dan weer voor dit maandverslag september, see you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *