Lifestyle

Lookbook: Glitter broekpak van de Wibra

De sint heeft ons land nog niet verlaten of we maken ons al klaar voor de kerstdagen. Bij ons staat de kerstboom al een volle week te shinen en ben ik druk bezig met mijn look voor de aankomende feestdagen. Want mocht het je ontgaan zijn, ik HOUD van de kerst! Mijn outfit voor eerste kerstdag hangt al te wachten in de kledingkast en die deel ik graag alvast met je! Wie weet inspireer ik je zelfs, let’s go!

Toen ik midden november aan een vriendin vertelde dat ik dit jaar eens lekker gek wilde doen wist ze niet wat ze hoorde. Want lekker gek betekende voor mij een glitterend broekpak. Het leek mij heerlijk en met de juiste finishing touch zelfs nog erg chique.

Al snel vond ik online een bedrijf dat glitter broekpakken verkocht in allerlei kleuren. Maar de prijs vond ik het niet waard voor 1 á 2 avonden. Mijn zoektocht naar een goedkopere glitter broekpak ging verder tot ik bij toeval de Wibra folder voorbij zag komen. Op woensdag kwam de collectie in de winkel en die donderdag kocht ik dit heerlijke glitter broekpak van de wibra!

Ik ben hellemaal weg van dit heerlijke glitter broekpak van de wibra en kan niet wachten tot eerste kerstdag. Goed om te weten is dat de glitters niet afgeven op (stoffen) meubels en dus kun je in deze feestelijke outfit zorgeloos op bezoek bij familie of vrienden.

Ben jij al outfit ready voor d feestdagen of staat er nog een middag winkelen op de planning?

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer midsize proof outfits? Die vind je op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *