Persoonlijk

Maandverslag november 2023

IT’S TIMEEEEEE! De eerste vrijdag van een nieuwe maand is ook meteen de eerste dag van de laatste maand van 2023. Wanneer ik terugkijk op het hele jaar kan ik alleen maar zeggen WOW! Als ik dacht dat 2022 al een goed jaar was, was 2023 alleen maar beter en kan ik niet wachten op wat 2024 ons zal brengen. Maar zo ver zijn we nog niet, laten we nog even snel terugkijken naar vorige maand in dit maandverslag november!

We beginnen november rustig. We hebben de sport flow gevonden en weten ons aan onze eigen schema’s te houden. In de avonduren dat we thuis op de bank zitten zijn we druk met de voorbereidingen voor Chiel zijn aankomende verjaardag. Hij wordt 30 deze maand en dat laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan.

Het eerste weekend staat er een dagtrip naar Duitsland op de planning. Gewoon even gezellig winkelen en het low carb assortiment ontdekken. Ik ben wel eens tegen gekomen dat het assortiment in de Duitse supermarkten aanzienlijk groter is, maar helaas was dit niet meer het geval. Verder vond je ons deze middag in het Westfield Centro, aten we bij Five Guys en waren we rond half 7 weer thuis. Omdat we voor het avondeten niets hadden voorbereid besloten we uit eten te gaan bij het wereld restaurant Orange in Apeldoorn.

De week erna kreeg Chiel zijn big 30th verjaardagsfeest steeds meer vorm. Die maandag deed ik alvast de grote inkopen zodat ik op vrijdag na het werk gelijk kon beginnen. Ik besloot wel twee uur eerder vrij te nemen en had dat ook echt wel nodig. Van 16.30 tot 23.00 uur was ik druk bezig in de keuken om een triple chocolade dripcake en allerlei lekkernijtjes voor het dessert te maken.

Na het drukke weekend is het maandag weer tijd om aan het werk te gaan. Einde van de dag ga ik gezellig uit eten met mijn vriendin Merel. De kans dat we elkaar nog voor het einde van het jaar zien is erg klein door onze (vakantie)plannen. Dus moesten we elkaar nog even spreken. We gingen uit eten in Deventer bij restaurant Valencia tijdens hun Unlimited Monday event. Zeker een restauranttip waar ik binnenkort verder op in zal gaan in een blogpost!

De rest van de week waren we aan het werk, gingen we sporten en pakten onze koffers voor de laatste keer dit jaar in. Vrijdagavond komen Stefano en Dennis, want die nacht vertrekken we met zijn vieren naar Frankrijk. Bonjour! We komen zaterdagochtend rond 10.30 aan bij ons appartement en trekken meteen naar het centrum. De eerste dag spenderen we in Parijs, de twee dagen daarna in Disneyland en hebben vervolgens nog 1,5 dag in Parijs voordat we weer terug naar huis rijden. Ik heb enorm genoten van deze midweek en zal binnenkort veel meer delen over onze trip!

Woensdagavond zijn we rond 22.00u aangekomen en zijn meteen gaan slapen. De volgende ochtend moesten wij namelijk allebei weer werken. Dat waren twee zware dagen door het slaapgebrek, maar ik zou het iedereen aanraden. De week erna kun je hierdoor meteen gas geven omdat je de opstart al hebt gehad. En het weekend is daardoor een stuk dichterbij!

In Parijs droeg ik verschillende outfits en wilde ik mij graag warm maar fashionable kleden. Hieronder deel ik drie van mijn favoriete outfits:

Dit was het dan weer voor dit maandverslag november, see you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *