Fashion

Deze sparkly outfits wil je hebben voor de feestdagen

De sint is weer uit het land en dus is het tijd om ons te focussen op de laatste feestdagen van het jaar. Om deze sprankelend door te komen heb ik 5 heerlijke outfits voor de feestdagen voor je samengesteld. Niet alleen zitten deze outfits vol shimmers, ze zijn ook zeker betaalbaar en dat is toch een fijne bijkomstigheid in deze dure maand. Benieuwd naar de lookjes? Lees snel verder!

Glinsterend broekpak

Een broekpak is voor ieder chique gelegenheid een goed idee. Rondom de feestdagen vind je verschillende luxe varianten van de broekpak zoals een fluwelen, satijnen(look) of glitter. Vorige maand kocht ik een heerlijk glitter broekpak bij de Wibra en zal deze combineren met een zwarte top, schoenen en tas en zilveren sieraden.

Houd je meer van simpel? Kies dan voor een broekpak in dezelfde kleur maar in een luxe stof zoals deze fluwelen van de C&A of een satijnen.

Schitter in pailletten

When in doubt… ga dan voor pailletten! Vooral in deze maand zorgen pailletten, in tegenstelling tot glitters, voor een subtiele feestelijke look. Doordat het een subtiele glinstering bevat kun je ook op een werkdag schitteren met een pailletten outfit.

Mijn zwarte pailletten broek kocht ik bij de primark uit de Rita Ora collectie. Ook heb ik eerder deze maand een zilveren pailletten rok besteld maar deze is door drukte bij de post gigantisch vertraagt!

Klassiek rok-blouse combinatie

Ik noem het een klassieke combinatie omdat een rok-blouse combinatie nooit uit stijl zal raken. Het is ook ideaal voor de feestdagen wanneer je wel de look van een (klassieke) jurk wil maar niet de oncomfortabele feel. Althans veel jurken vind ik oncomfortabel tijdens het zitten omdat ze dan opkruipen en als er iets is dat je met de feestdagen veel doet dan is dat wel zitten.

Outfits voor de feestdagen: Mesh dress

Staat er rond de feestdagen een feestje gepland? Dan is dit dé perfecte outfit! Deze glinsterende mesh dress hangt net op het randje van sex appeal. Wil je dit verminderen draag er dan een hemdjurk onder. Benadruk het door een drop top en zwarte fietsbroek of korte rok onder te dragen.

Subtiele accessoires

Houd je er niet zo van om al over the place te zijn met een van deze sprankelende outfits voor de feestdagen? Maak dan gebruik van subtiele accessoires! Een glinsterende panty, zilveren clutchtas, ‘diamanten’ sieraden of schoenen met glitters kan veel doen voor een basic outfit.

Natuurlijk kun je met deze kledingstukken eindeloos blijven variëren om zo meerdere outfits voor de feestdagen samen te stellen. Benieuwd naar nog meer inspiratie? Tot aan eerste kerstdag vind je op mijn Instagram elke dag een reel met een nieuwe outfit!

ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer midsize outfits? Die kun je vinden op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *