Food

The place to be if you love pink and sweets | Food

In mei en juni kreeg Zwolle een aantal nieuwe lunchrooms in de binnenstad. Onder een van deze nieuwe go-to plaatsen valt ‘de zoetste van Zwolle’ namelijk de Corners Cake. De lunchroom is gevestigd in de Sassenstraat en dus kon ik het natuurlijk niet laten om even langs te gaan.

Voor de zoetekauw

Er is een reden waarom ze Corners Cake de zoetste van Zwolle noemen. Er staat namelijk geen enkel hartig gerecht op de menukaart. Hoewel dat klinkt alsof je er alleen maar dessert producten kunt krijgen, kun je er ook heerlijk lunchen. Naast de blondies, brownies, cheesecakes en cupcakes hebben ze ook een lunchkaart waar onder andere scones en pannenkoeken te vinden zijn.

Wij konden het niet laten om een blondie én een brownie te nemen. Gevolgd door een cupcake.

Let’s go pink!

De lunchroom valt op door haar inrichting. In het midden van de Sassenstraat kun je hem al herkennen aan de roze balustrades die ervoor staan. Bij binnenkomst volgt deze sfeer zich door de versierde nisjes, een roze lambrisering en een bloemenwand! De eigenaren hebben goed nagedacht over wat mensen tegenwoordig trekt want er zijn hier voldoende unieke plekjes voor foto’s.

Freakshakes

Ben je ook zo gek op de freakshake foto’s van anderen? Die kun je vanaf nu ook gewoon zelf maken in het centrum van Zwolle. Bij de Corner’s cake kun je namelijk ook een heerlijke bom aan suiker in een drankje verkrijgen. Zoals te zien op hun eigen Instagram is het in ieder geval een groot feest.

Zie jij jezelf binnenkort al zitten bij de Corners Cake? Het is zeker een aanrader!

Ernestina Elisabeth

Welkom op mijn blog Ernestina Elisabeth! Wat leuk dat je terecht bent gekomen op mijn blog. Hier vindt je voornamelijk erg veel over Beauty | Travel | Fashion. En zo nu en dan echte persoonlijke updates waaronder Life | Health. Neem snel een kijkje tussen al mijn posts!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *