Fashion, Reizen

Ervaringen New Rebels Harper rugzak

Vorig jaar was mijn enige rugzak toe aan vervanging en dus begon mijn zoektocht naar een nieuwe. De huidige was ideaal voor vakanties maar niet voor dagelijks gebruik. Dit vond ik dus wel belangrijk en ging op onderzoek uit. Een week later stapte ik doelbewust naar binnen bij Lederwaren Pasveer maar stapte niet de deur uit met de tas die ik voor ogen had. In de winkel viel mijn oog op de New Rebels Harper rugzak die ik nu een jaar gebruik. Mooi moment om mijn ervaringen met jou te delen!

Ik stapte in de winkel om de Kapten and Son Bergen rugtas te kopen. Eenmaal daar viel mijn oog op de New Rebels rugzak die ik heel erg vond lijken op de andere tas alleen dan goedkoper en volledig van leer dus makkelijk schoon te maken. In de winkel hingen er twee varianten namelijk de Harper 3 en 1. Harper 1 had de juiste kleur, maar Harper 3 had het juiste formaat om mee te mogen in het vliegtuig. Toen eenmaal bleek dat Harper 3 ook verkrijgbaar was in de juiste kleur was ik om. Zonder verdere twijfel rekende ik hem af en heb sindsdien nog geen moment spijt gehad van mijn aankoop. Deze variant is te koop voor €49,95.

De New Rebels Harper rugzak

De Harper serie is een stijlvolle waterproof rugzak die ideaal is voor haar én hem. De rugzak is afsluitbaar met een waterwerende ritssluiting. Het hoofdvak bevat een ritsvak, telefoonvak en een laptopvak voor een 13,3” laptop. De voorzijde van de tas bevat zowel een horizontaal als een verticaal ritsvak én aan de zijkant vind je twee insteekvakken waar een waterflesje of paraplu in passen. Wat ik écht ideaal vind aan de tas is het rugpaneel en de schouderbanden die gewatteerd zijn. Hierdoor draag je de New Rebels Harper rugzak zeer comfortabel.

Ideaal als reis-, werk- of schooltas

Mijn New Rebels Harper rugzak gebruik ik voornamelijk voor stedentrips, maar hij is ook geschikt als werk- of schooltas. De binnenvak bevat voldoende ruimte voor boeken en een lunchpakket én heeft een speciaal vak voor je laptop. In het voorvak kun je pennen, laders en een kleine notitieblok kwijt. En in het extra vakje eventueel je portemonnee of oortjes, maar die kun je ook op een andere plek.

Anti-theft pocket

Sinds kort ben ik pas bekend met deze term, maar dit vakje noem ik al sinds de aankoop mijn verstopvakje. Tijdens een stedentrip stop ik in de ritsvak op de rugzijde altijd mijn portemonnee, paspoort en huissleutels. De zin die ik altijd gebruik wanneer ik enthousiast over deze tas praat is dan ook: ‘Ze moeten mijn tas van mijn rug afrukken willen ze mijn waardevolle spullen kunnen stelen.’ Naast het voordeel brengt dit vakje ook een nadeel mee: iedereen zonder een rugzak met dit vakje wil hun spullen verstoppen in mijn rugzak. Maar goed de originele term volgens New Rebels is dus dat dit de Anti-theft pocket is.

Voor mij is dit samen met het stijlvolle design dé reden om de New Rebels Harper rugzak aan te schaffen vóór jouw volgende vakantie, nieuwe baan of het nieuwe schooljaar!

Wat vind jij belangrijk in een nieuwe rugtas?

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer fashionable tips voor een stedentrip? Je vindt ze op de fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *