Anastasia Beverly Hills X Amrezy eyeshadow palette

Zodra dit palette onder mijn ogen kwam wist ik dat ik het wil hebben. Inmiddels is dit mijn derde ABH-palette en ook deze stelt mij zeker niet teleur.
Lees snel verder om erachter te komen wat de plus- en/of minpunten zijn van dit palette.

Dit palette is een samenwerking met influencer Amrezy. Wie haar, zoals ik, al even volgt weet dat deze vrouw staat voor glamour en style. Drie jaar geleden begon ik haar te volgen en toen heette ze nog Glamrezy, en met dit palette is the glam coming through!

Verpakking
Wie houd van roze en glitters is met dit palette aan het juiste adres. Het omhulsel is namelijk sparkling perfectie! Zelf vind ik hem een beetje te girly, maar dat drukt natuurlijk de gebruik van het palette niet. Het is Amrezy en dat is wat je uiteindelijk ook een beetje in handen wilt hebben. 

Uit een eerdere samenwerking tussen ABH x Amrezy kwam een geweldige highlighter waardoor ik erg verheugd was op deze samenwerking.

Welke kleuren bevat dit palette? 
Dit palette is het eerste palette met 16 kleuren en bevat meer dan de helft aan glitters. Hierover ben ik altijd erg huiverig omtrent de pigmentatie. Maar dat is hierbij nergens voor nodig. Vooral voor de glitters zou ik juist het palette aanraden en dan gaat mijn voorkeur voornamelijk uit naar de kleuren Rezy en Leo. 

Swatches – Bovenste baan

Swatches – Onderste baan

De kleuren heb ik geswatcht met gebruik van mijn vingers op een droge ondergrond. Voor volledige kleur pigmentatie raad ik aan om jouw make-up kwast een beetje vochtig te maken en het vervolgens op een deppende manier aan te brengen. Dan komen de glitter kleuren nog beter tot hun recht. 

Natuurlijk heb ik het palette al een paar keer gebruikt. Zie hieronder het resultaat van 2 van mijn favoriete looks:

Een palette moet wel veelzijdig gebruikt kunnen worden wil ik het kopen. Met dit palette hoef je niet bang te zijn dat het snel standaard wordt. Iedere keer vind ik weer een nieuwe creatie mogelijkheid.

Amrezy zie ik veel met een natuurlijke smokey eye. Hierbij vermeld zij ook haar eigen palette te gebruiken. Ik kan dus ook niet wachten om dit weekend een nieuwe look te creëren die ietwat natuurlijker zal zijn.

Ik ben weer begonnen met Youtube! Dus lijkt het jou wat als ik van deze look een tutorial maak, let me know in the comments!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *