Beauty

Review: Essence Hello, good stuff! serum

Essence Pore Minimizing serum

Door diepe poriën heeft mijn huid wat extra aandacht nodig, vooral tijdens speciale gelegenheden zoal mijn bruiloft vorig jaar. Via een visagist ontdekte ik een pore minimizing crème maar aan dit merkt hangt nog al een prijskaart. Voor de bruiloft kocht ik een mini tube en toen die leeg was ging ik op zoek naar een betaalbaarder product. Vorige maand ontdekte ik de Essence Hello, good stuff! Pore Minimizing serum en nam een flacon mee.

Dit serum is siliconenvrij en bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten, ruikt heerlijk naar granaatappel en zit boordevol gezonde ingrediënten. In dit artikel vertel ik er meer over!

Essence Pore Minimising serum

Alle Essence Hello, good stuff serums vind je in een transparant glazen potje met een pipetdopje. Het pore minimizing serum kun je herkennen aan de witte pipet, het roze label en de lichtroze inhoud.

Door gebruik te maken van het pipet kun je het serum hygiënisch op je gezicht aanbrengen. Doordat het serum een dunne textuur heeft is het makkelijk te verdelen over je gezicht. Ik gebruik elke ochtend 7 à 8 druppels.

Het Essence Hello, good stuff! Pore Minimising serum trekt snel in en zorgt voor een gladde basis voor mijn foundation. Vooral rondom mijn neus merk ik het meeste verschil omdat de poriën daar het diepst zijn.

Door de betaalbare prijs en de fijne werking van het serum is het snel een favoriet beauty product geworden!

Essence Pore Minimizing serum

Het Essence Hello, good stuff! Pore Minimizing serum is verkrijgbaar bij lokale Essence verkooppunten. Een flesje kost € 4,99 en bevat 30 ml. Goed om te weten is dat Essence een cruelty-free merk is en dit serum veganproof is.

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer budgetproof beauty tips? Je vind ze op mijn beauty pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *