Persoonlijk

Hét feest van 2023: Onze bruiloft!

Let me re-introduce myself, my name is.. MRS HULMAN!

Inmiddels zijn we een kleine maand verder en langzamerhand raken we weer gewend aan het normale leven. Maar voelt dat nu gek zo’n nieuwe naam? Eigenlijk niet, maar dat komt ook omdat ik stiekem de naam op het werk al een tijdje gebruik en er dus al aan gewend ben. Wat wel heel gek klinkt. Chiel niet meer als mijn vriend benoemen maar als mijn man. Maar net zoals de naam zal ook dat vanzelf aanwennen.

Na onze vakantie naar Lissabon konden we niet wachten op de trouwfoto’s en gelukkig kregen we die een week later al binnen. Het foto album is ook al besteld, familieleden hebben ze al kunnen bekijken en daarom leek dit mij een mooi moment om je mee te nemen in onze bruiloft. Voor ons beter bekend als hét feest van 2023. Een dag waarop al onze dromen werkelijkheid werden, maar ook een dag waar we dankzij de mooie foto’s op terug kunnen kijken.

Eenmaal aangekleed was het tijd voor de first look. Omdat Chiel en ik allebei thuis waren vond dit moment plaats bij onze voordeur. De voortuin hadden we daarom gedecoreerd wat het plaatje compleet maakte

Na de ceremonie was het tijd voor groepsfoto’s en gingen Chiel en ik nog op pad voor deel 2 van onze fotoreportage. Het eerste deel vond plaats vlak voor de ceremonie waarvoor we Paleis het Loo als locatie kozen.

Eenmaal terug op de locatie was het tijd voor het diner. We kozen voor een chique 3 gangen diner en zaten met al onze gasten aan één lange tafel. Betreft decoratie vulden we die aan met een roestbruine tafelloper en bloemstukken.

Na het diner trokken wij ons even terug zodat we ons konden opfrissen en ik mij kon omkleden. Dit moment konden we goed gebruiken om de avond vol energie tegemoet te gaan.

We sloten de avond, en daarmee onze trouwdag, na het feest af met een laatste borrel in het restaurant samen met onze gasten die bleven overnachten. De volgende ochtend konden we dan nog even nagenieten van het feest en de eerste herinneringen ophalen.

*De meeste foto’s in dit bericht zijn gemaakt door the weddingshooters het verschil is te merken aan de foto’s waar geen website in vermeld staan.

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer persoonlijke verhalen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *