Persoonlijk

Maandverslag: Maart 2021

Bloesemboom in Roermond - Maart

Vorige maand begon voor mij niet zo lekker. Eind februari kregen we het nieuws dat Zizzi NL failliet verklaard zou worden. En als extra klap moest ik waarschijnlijk nog een semester bezig aan mijn afstudeeronderzoek. Maar net zo snel als dat mijn leven ‘negatief’ veranderde sloeg het ook weer positief om. 

Benieuwd naar alles dat ik heb meegemaakt afgelopen maand? Kijk dan snel verder, want ik deel mijn maart in foto’s met je!

Een paar dagen na het nieuws betreft afstuderen was ik gewend aan het idee dat ik nog even een paar maanden door moest. Tot dat ik ineens bericht ontving dat er een second opinion had plaatsgevonden en ik alsnog AFGESTUDEERD was! Diezelfde avond vierde ik het nieuws met lekker eten en dat weekend kocht ik mijzelf een nieuwe telefoon als geslaagd cadeau.

8 maart 2021 – Gingen Merel en ik samen naar Zwolle voor de veel besproken frituurloop. Hierover waren we erg enthousiast tot het moment dat de route/menu kaart binnen kwam in de mailbox. De deelnemende cafetaria zaten best ver uit elkaar en de menukaart viel tegen. Dus maakten we onze eigen versie ervan.

De week erna zat ik veel thuis en focuste ik mij op het vinden van een nieuwe baan. Ineens begint het ‘echte’ leven. Dit thuis zitten wisselde ik in het weekend af met een nachtje weg met Chiel om ons 4,5 jaar samen te vieren. We besloten hiervoor naar Roermond te gaan waar ik bij de Michael Kors store een nieuwe tas uit mocht zoeken als cadeau. Helaas bleek deze bij aankomst, ondanks de gemaakte afspraak, dicht te zijn wegens werkzaamheden. Dus ging ik met lege handen naar huis, wat gelukkig goed werd opgelost door de winkel.

18 maart 2021 – Tijdens ons dagje weg werd ik gebeld dat ik op sollicitatiegesprek mocht komen. Die werd ingepland op die donderdag waarna ik op vrijdag gebeld werd en te horen kreeg aangenomen te was. Hoe snel kan het soms gaan he:).

Omdat ik de stok over zou nemen van Merel wist zij als een van de eerste dat ik een nieuwe baan had. Die zaterdag hadden we afgesproken om de roadtrip voor het volgende weekend te plannen. Toen we binnen kwamen had ze een leuke verassing voor mij. Een heerlijke slagroomtaart om te vieren dat ik een nieuwe baan had. Van haar ouders kreeg ik daarnaast ook een heerlijke borrelplank cadeau.

Mijn maand in foto's.

Die maandag begon ik als junior recruiter aan mijn nieuwe baan! Ik zou eerst ingewerkt worden door Merel waarna ik het op donderdag ‘alleen’ moest gaan doen. Een drukke week waarbij ik veel op me af kreeg, maar zo dankbaar was dat mijn leven zo snel omgekeerd was.

24 maart 2021 – Na mijn eerste werkdag ‘alleen’ sloot ik mijn eerste werkdag af. Voor het eerst in een lange tijd had ik weer een weekendgevoel en dat voelde geweldig. Later die avond stond Merel voor de deur zodat we vrijdag oprijd konden beginnen aan onze roadtrip. We vertrokken de ochtend daarna om 9 uur met als eerste stop: de McDrive voor een ontbijtje. Een waar Merel niet stil over te krijgen was. In deze mini video hieronder nemen we je mee op onze reis.

Wat een roadtrip had moeten zijn werd ‘per ongeluk’ een shoptrip. Maar daarover lees je binnenkort meer! Dit was mijn maart in foto’s, hoe was jouw maand? Ook zo wisselend of bleef het stabiel?

www.ernestinaelisabeth.nl

Wil je meer lezen over Lifestyle? Dat kan hier!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *