Persoonlijk

Maandverslag maart 2023

Maart, dé maand waar ik al anderhalf jaar naar uitkijk want deze maand staat in het teken van mijn bruiloft. Eindelijk was het zo ver. Ik neem je dan ook graag mee in mijn maandverslag maart mee in de laatste voorbereiding en het begin van onze wittebroodsweken.

De eerste twee weken zijn eerlijk gezegd niet heel spannend. Op werk gebeurd er vrij weinig en in de avonduren zijn we bezig met de laatste voorbereidingen. We hebben een aantal decoraties die we zelf willen aanleveren zoals bloemstukken, kaarsen en naamplaatjes. Verder zorg ik dat ik de juiste make-up in huis heb, de extensions klaar zijn en mag ik weer de kappersjas aantrekken om Chiel te voorzien van frisse coupe.

Ondanks dat ik maanden van tevoren zei dat ik niet naar de weersverwachtingen zou kijken kan ik het toch niet laten. Dagelijks bekijk ik ze en blijven ze wisselvallig. Niet compleet wat we willen natuurlijk. Maar we houden de hoofden koel en vertrouwen erop dat het een zonnige dag zal worden en we buiten kunnen trouwen.

Op 16 maart zijn we 6,5 jaar samen. We vieren het niet uitgebreid, het grote feest is een week later. Wel hebben we op deze dag een laatste afspraak staan bij de trouwlocatie. Na deze afspraak rijden we door naar Chiel zijn ouders omdat zijn vader ook deze dag jarig is.

Die vrijdag hebben we een BBQ op mijn werk en kan Chiel zijn vakantie al inwijden. Ik helaas nog niet want de maandag en dinsdag voor de bruiloft mag ik nog werken. Deze beiden dagen gaan gelukkig snel voorbij en woensdag staat er een afspraak gepland bij de nagelsalon. Ik ga voor babyboom met een glittertje, subtiel maar toch een beetje extra.

En dan is het eindelijk zover, onze trouwdag! Om 6:15 uur stap ik uit bed, ga douchen, stijl mijn haar en begin de dag met een beauty boost gezichtsmasker. Om 7:30 uur komt de kapster en vanaf dat moment is alles aan mij voorbij gevlogen. Het was een prachtige dag en hoewel ik die graag uitgebreid met je deel, is dit maandverslag maart daar niet voor bedoeld. Daarom zal ik er binnenkort nog uitgebreid op ingaan en moet je het nu doen met een aantal kiekjes gemaakt door familie en vrienden. 

  • Maandverslag maart
  • Maandverslag maart

Na een goed feest en +/- 9 uur slaap ontbijten we gezamenlijk met familie en vrienden op onze trouwlocatie. Eenmaal vol is het tijd om alles in te pakken en vertrekken we rond 12 uur met twee volle auto’s naar huis. Thuis doen we het lekker rustig aan. We pakken wat cadeautjes uit, halen een stoommaaltijd bij de Albert Heijn en gaan op tijd naar bed. We moeten er namelijk in de nacht weer uit voor onze stedentrip naar Lissabon!

Onze stedentrip begint helaas niet vlekkeloos. Ondanks dat wij ruim op tijd aanwezig waren hebben we door stakingen in Frankrijk een vertraging van 2 uur. Dit gooit wel wat roet in onze plannen voor de eerste dag, maar we blijven positief. Rond half 1 kwamen we aan bij ons hotel en konden helaas nog niet inchecken. Wel mochten we onze koffers achterlaten waarna we het centrum gingen verkennen. 

Onze eerste dag stond in het teken van een heerlijke brunch, een wandeling naar Castelo de São Jorge en het delen van een pizza. Verder planden we tijdens deze trip nog uitstapjes naar Belém en Sintra, genoten bij een Miradouro en aten we genoeg lekkernijtjes zoals een pastel de nata. Ook hebben we geluk met het weer waardoor we volop kunnen genieten van onze pre-honeymoon.

Woensdagavond vliegen we terug en hebben we opnieuw vertraging waardoor we pas ‘s nachts aankomen. Het gevolg van de korte nacht slaap die ik hierdoor heb is ook nog te merken in het weekend. Dus doen we die twee dagen rustig aan. Terugkijkend op een prachtige week is dat het helemaal waard en hoewel je, volgens verwachting, maar één keer trouwt zou ik het zo weer overdoen!

Dit was het dan weer voor dit maandverslag maart, see you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

1 Reactie

  1. Oooooh wat een prachtige foto’s!
    Vooral ook die van jullie op het strand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *