Reizen

Wellness Suite van der Valk, is het de moeite?

Afgelopen zomer konden we jammer genoeg niet naar het buitenland. Omdat ons vakantiebudget er toch lag besloten we om onszelf eens heerlijk onder te dompelen in een luxe weekend weg. Vandaag neem ik je mee door de wellness suite van Van der Valk Emmeloord!

Ik wou dolgraag naar een Van der Valk voor ons weekend, maar Chiel vond de luxe kamers iets aan de prijzige kant. Dus besloten we de goedkoopste in het land te zoeken en kwamen zo bij Emmeloord. Onze hotelkamer bevatte een jacuzzi, sauna en regendouche.

Wellness badkamer Van der Valk

Op de website van Van der Valk, valkexclusief.nl, kun je makkelijk vinden welke kamers er zijn en wat ze kosten. Daarnaast kun je ook voor een arrangement gaan, wij kozen voor een boeking inclusief ontbijt. Ondanks de corona was dit gewoon beneden in het restaurant maar wel op tijdsreservering.

Het inchecken verliep soepel en we werden begeleid naar onze suite. Eenmaal binnen konden we onze ogen niet geloven! Het eerste dat opviel was het bed, een kingsize, gevolgd door het badkamer/wellnes gedeelte.

Lodge 22 Van der Valk

Op een koffietafel lag een briefje dat er in de koelkast een gekoeld drankje stond. En die was zeker welkom want het was midden augustus en dus erg warm. Zodra ik de deur van de koelkast open trok, trof ik zelfs een minibar pakket aan. Ondanks het feit dat deze bij de prijs inbegrepen was, vonden we dit een erg leuke verassing.

We hebben een flink stuk moeten rijden naar Emmeloord en rammelden dus best wel. ‘S middags hadden we ook nog een verjaardag dus besloten we om in het hotel restaurant te lunchen. En ook dit overtrof al onze verwachtingen. De lunch was verrukkelijk en het uitzicht was ook zeker de moeite waard.

‘S avonds zijn we dan eindelijk gebruik gaan maken van de luxe middelen die de van der Valk wellness suite te bieden had. Zo vulden we de jacuzzi die boven zich een soort sterrenhemel van lichtjes had, lieten onze spieren ontspannen in de sauna en koelden af onder de regendouche. En genoten van de drankjes uit de minibar en zelf gekochte snacks.

Van der Valk Wellness Suite

De volgende ochtend werden we heerlijk ontspannen en uitgerust wakker. Om ons weekendje af te sluiten ontbeten we dus in het restaurant en ook dit ging weer gepaard met een prachtig uitzicht. Daarna was het tijd om uit te checken, maar we zullen binnenkort als het allemaal weer kan zeker opnieuw in checken.

Van der Valk Wellness Suite

De prijs van een overnachting begint bij €170 per nacht. Zou jij jezelf zo’n luxe overnachting wel eens cadeau doen?

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer tips voor een weekendje weg? Je vindt ze op de reizen pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *