Beauty

4x leuke hairupdo’s voor medium length hair

Door de huidige maatregelen kijk ik nog meer Netflix series dan voorheen. Dankzij een kijktip van een van mijn vrienden ben ik sinds kort verslaafd aan Gossip Girl. Hoe ik dit nog nooit gezien kan hebben? Zelfs ik weet het niet! Maar beter te laat dan nooit, of niet dan.

Wie het kent, weet dat de hoofdrolspeelsters in deze serie er dagelijks perfect uit zien. Zelfs wanneer ze door een diep dal gaan.
De eerste weken thuis was ik schuldig aan een rommelig kapsel. Door het kijken van de serie ben ik mij gaan interesseren in makkelijke opsteek kapsels. En met zeeën van tijd, of studie ontwijkend gedrag, ben ik aan de slag gegaan met de volgende 4 simpele haarstijlen.

Doordat ik een stuggere haarstructuur heb merkte ik dat het erg lastig is om dezelfde losse look te creëren als mijn voorbeelden. Maar naar lang prutsen is het toch gelukt, je ziet hieronder de resultaten en een mini video.

 1. Twisted Pony – Kayley Melissa
  We beginnen met de look die het meeste tijd in beslag neemt in de ochtend. Dit komt doordat je jouw lokken nog dient te krullen voordat je kunt beginnen met het opsteken.
 1. Knotted bun – Onbekend
  Geen look direct opgepikt van YouTube maar van de straat. Tijdens een van mijn wandelmomenten spotte ik namelijk een dame met twee vlechten die beiden uit kwamen tot een eigen knot. Om het iets zakelijker te maken besloot ik de twee staarten samen te knopen in een opsteek look. Scroll snel verder voor een kleine impressie video hoe ik dit gedaan heb.
 1. Three Strand Pull through Braid | Milabu
  De perfecte zomerjurk gevonden, maar nog geen passend kapsel. Ga dan voor deze glamiator, zoals ik hem noem, look.
  De naam verraadt het al met deze stijl laat je het doen lijken alsof je haar ingevlochten is. Alleen dan een stuk robuuster dan bij een standaard vlecht. Afhankelijk van je haarlengte houdt je uiteindelijk een paardenstaart over. Waardoor je de stoere uitstraling behoudt.
 1. Chignon Chic Facile – Angelia Hair
  Of zoals ik hem noemde, visgraat knot. Want na het vast zetten van de voorplukken van je haar maak je een visgraat vlecht. Vervolgens trek je deze iet wat losser waarna je hem op rolt tot een knot en vast pint. Het resultaat? Een chique, maar uiteraard simpele, hair updo.

Gedurende deze test looks ben ik erachter gekomen dat het niet handig is om een enkele haarkleur te bevatten. Hierdoor missen ze net een extra wauw factor. De perfecte oplossing? Extensions in de exacte lengte van je haar, maar net 2 a 3 tinten lichter (of donkerder).

En zoals beloofd een mini video waarin ik de knotten bun met je deel:

Zou jij in de ochtend tijd maken voor zo’n leuke updo? Let me know!

ernestinaelisabeth.nl

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *