Beauty

Favoriete make-up producten van 2019

Hello beauty lovers! 

De eerste maand van 2020 zit er al weer bijna op. En dat brengt ons bij een kleine terugblik. Niet op de afgelopen maand, dat komt volgende week, maar op het afgelopen make-up jaar. Want wat zijn mijn favoriete make-up producten die ik gekocht/ontdekt heb. Je leest het hier!

 1. Jeffree Star – Blood Sugar
  Man..man..man! Dit palette was zo lastig om te verkrijgen. Telkens als er een leuke aanbieding was bij de ICI Paris XL was deze uiteraard uitverkocht. Tot die ene zaterdagochtend in Mei, ik had nog 3 cadeaubonnen, er was 25% korting op ALLES en het palette was op voorraad. Als een zesjarige met een ijsje haalde ik hem die maandag op in een vestiging. 
 1. Revolution – Cut Crease Base
  Op zoek naar een nieuwe lichte concealer kwam ik dit in het schap van Revolution tegen. Shop tip: Kruidvat Zwolle centrum heeft een erg groot assortiment van dit merk. Sceptisch nam ik het mee in een witte kleur. Ik houd namelijk nog wel eens van de felle kleuren en die pakken op mijn huidskleur niet altijd geweldig uit. Maar inmiddels ben ik om en wil ik zeker niet meer zonder. Dus misschien hoort deze nog wel op nummer 1. 
 1. Anastasia Beverly Hills – Soft Glam
  Heb jij het ABH X Amrezy palette al? Ik helaas nog niet, maar wel heb ik eindelijk de Soft Glam. Als vervanger van mijn verloren Naked Heat palette. Met dit palette creëer je zoveel verscheidene looks. Van extravagant tot aan natuurlijk. Ideaal als je een weekend weg bent. Of voor een verjaardagsdiner. 
 1. Magnetic Lashes
  Geen gedoe meer met wimperlijm! Ik herhaal: GEEN WIMPERLIJM! Waar ik de variant met een eyeliner, nog niet heel ideaal vind, ben ik zeker wel fan van de double lashes. Voldoende volume en gemakkelijk om te plaatsen. 
  Een paar weken terug plaatste ik overigens een uitgebreide review over de wimpers van Ardell. 
 2. Maybeline – Fit Me!
  Altijd weer een zoektocht en dus ook een strijd om de perfecte foundation te vinden. Dit jaar heb ik hem gevonden! Én hij is ook nog eens budgetproof. Gewoon in het make-up schap van Maybeline te vinden. Het is even zoeken naar de juiste huidskleur maar daarna gaat alles hartstikke soepel. En bijkomend voordeel: Je hebt super weinig product nodig voor het aanbrengen. Dus de inhoud gaat lang mee.
 1. Kruidvat – Tattoo Brow
  Perfecte wenkbrauwen en dat 3 tot 5 dagen lang. Welke vrouw wil dat nu niet? Zeker wanneer je ze thuis kunt realiseren terwijl je bijvoorbeeld de was doet. De tattoo brow van kruidvat heeft in mijn wekelijkse make-up routine echt een verbetering gebracht. Niet alleen ogen mijn wenkies natuurlijk, ook kan ik ’s ochtends zo de deur uit stappen zonder er ook maar iets aan te doen.
  Ook van dit product verscheen een tijd terug een uitgebreide review.

Een top 6 voelt gek. Maar terugdenkend aan de producten die ik het afgelopen jaar gekocht heb. Kom ik hier toch echt op uit. 

Heb jij nog nieuwe favorieten gekocht afgelopen jaar?

Ernestina Elisabeth

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *