Beauty

Pink Gellac: Perfecte nagels vanuit huis

Pink Gellac Review

Tot een jaar of twee geleden vond je mij regelmatig in een nagelsalon. Maar dit werd me een te grote uitgave. Dus besloot ik te gaan oefenen met het zetten van mijn eigen nagels. Ik schafte een starter set aan en breidde dit uit tot een mini thuis salon. 

In die twee jaar ben ik ook de voordelen van gellak gaan inzien. Tot voor kort had ik hier nog geen fijn merk voor gevonden totdat mijn zusje in juni begon met een nagelstyliste cursus. Naast een starter set acryl schafte zij ook een aantal Pink Gellac lakjes aan. En zo begon mijn eigen verslaving.

Pink Gellac Led Lamp
Uitharden van de gellac met de led lamp.

Wat is Pink Gellac?
Pink Gellac is een Nederlands merk dat betaalbare salonkwaliteit beloofd. Anders dan gewone nagellak moet je gel nagellak uitharden onder een LED (60 sec) of UV (120 sec) lamp. Door het uitharden beschadigen de nagels minder snel en geniet je 14 dagen lang van mooie nagels.

Op internet lees je wisselende ervaringen met Pink Gellac. Omdat het merk wel aan de prijzige kant zit heb ik daarom eerst een LED lamp en vijf kleuren overgekocht van iemand op Marktplaats. Dit kostte uiteindelijk maar €37,50 ipv €130. Alleen de base coat en top coat kocht ik nieuw omdat deze nauwelijks tweedehands aangeboden worden.

 

Makkelijk in gebruik
Nadat ik de basisproducten bij elkaar had gevonden kon ik niet wachten om te beginnen. Ik begon met het verwijderen van de polygel laag die nog op mijn nagels zat. Waarna ik op mijn nagels een voedende primer/nagelverharder aanbreng, gevolgd door de base coat van Pink. Daarna komt, althans voor mij, het lastigste deel van de Gellac routine. Het kiezen van een nieuwe kleur om uiteindelijk uit te komen bij dezelfde kleur, rood. Wanneer ik de kleur heb gekozen breng ik 3 lagen aan voor de juiste dekking.

Tip! Sommige kleuren komen beter tot hun recht met een donkere of lichte ondergrond. Zo heb ik bij Ruby Red, een bordeauxrode kleur op de website, een laag zwart aangebracht als basis.

14 dagen mooi?
En nu de belangrijkste vraag, blijft het daadwerkelijk mooi voor 14 dagen? Na een post op Instagram kreeg ik van meerdere mensen een bericht dat ik er niet te veel van moest verwachten. Dus deed ik dat ook niet. Daardoor overtrof Pink Gellac juist al mijn verwachtingen. Sinds december ben ik inmiddels vier setjes verder en blijft de nagellak goed zitten. Enig nadeel sommige kleuren hebben de neiging om gaandeweg te verkleuren.

www.ernestinaelisabeth.nl

Wil je meer lezen over Beauty? Dat kan hier!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *