Interieur

Meet Sanne onze nieuwe bank van Haco

Eindelijk is hij binnen! Onze nieuwe bank. Sinds onze verhuizing zijn we het er al over eens dat onze vorige bank aan vervanging toe was. De industriële look paste niet meer bij de hotel chic inrichting waar we voor gingen. Na de bruiloft besloten we dat het tijd was om ons te gaan verdiepen in een nieuwe bank en kwamen na maanden uit bij Haco wonen & slapen.

Een bank is erg bepalend voor de basis in stijl én sfeer van je woonkamer en daarom duurde het een tijd voordat wij de juiste vonden. Na meerdere meubelzaken bezochten we Haco wonen & slapen. Hier waren we twee jaar eerder als eens geweest maar zette toen niet door. Destijds hadden ze een uitgebreide en betaalbare collectie in moderne meubelen en dat maakte het voor ons de moeite waard om iets verder te rijden.

Haco wonen & slapen

De collectie van Haco wonen & slapen is zo uitgebreid dat er voor ieder wat wils te vinden is. De meeste modellen kun je aanpassen naar je persoonlijke voorkeur waardoor je jouw ideale bankstel kunt ontwerpen. Helaas zitten de Haco vestigingen nog niet door heel Nederland en is voor ons de dichtstbijzijnde vestiging in Duiven. Uiteraard bieden ze ook een online omgeving aan waar je jouw nieuwe meubel kan bestellen. Hier ben ik persoonlijk bij zit- of ligmeubels geen voorstander van en heb ik dus geen ervaring mee bij Haco wonen & slapen.

Wensen voor onze nieuwe bank

Voordat we begonnen met onze zoektocht naar onze nieuwe bank hebben we gezocht naar vele inspiratiefoto’s. Hieruit werd duidelijk dat we op zoek moesten naar een hoekbank met losse stalen poten, in een velours stof, in een beige of taupe kleur én een juiste zitdiepte voor ons beiden. Dat laatste bleek nogal een uitdaging en daardoor hebben we veel banken uitgeprobeerd voordat we de juiste vonden.

Zelfs toen we na de lange zoektocht beiden enthousiast plaats namen op de prachtige Haco wonen & slapen hoekbank SANNE twijfelden we toch nog even voordat we hem definitief kochten. De hoekbank SANNE bevat een brede lounge en biedt door de dubbele rij kussens een heerlijk zitcomfort voor ons allebei. De combinatie van hoge stalen poten en de grove stiknaden zorgen voor een stoere uitstraling en de zachte velvet stof die we uitkozen voegt de nodige luxe toe.

Hoe wordt Sanne gestyled?

Sfeer creer je niet met alleen een bank en dus pakken we de hele zithoek aan. Een mooi vloerkleed, nieuwe salontafel, sierkussens én een prachtig plaid staan op onze wenslijst en voegen we graag toe. In ons huis kom je veel taupe, beige, zwart en goud tegen en daarom bestelden we onze nieuwe bank in de beige/champagne kleur Torre 4.

Het was erg spannend of het bij elkaar ging passen maar de bank maakt ons interieur echt een geheel! Bewust voegen we zwart mangohouten tafels toe omdat de eettafel ook van mangohout is. Voor het vloerkleed kiezen we een zachte teddy feel kleed in een lichte créme kleur wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de zithoek.

Bsure behandeling en garantie

Dit moet een bank worden voor meerdere jaren en daarom willen we de stof zo goed mogelijk beschermen. Zo is hij klaar voor eventuele toekomstige gezinsuitbreiding en hoeven we ons de komende jaren niet te stressen tijdens een verjaardag of avondje wijnen op de bank. Wij bestelden daarom bij de aankoop in de winkel ook het Bsure furniture onderhoudspakket. Dit pakket bevat 3 flesjes protector spray en een fles cleaningspray. Op de dag van ontvangst behandel je de stof door het in te sprayen met de protector. Vervolgens laat je dit een paar uur drogen waarna de bank bestand is tegen de meest voorkomende vlekken. Bij aanschaf van dit pakket krijg je ook een garantie op vlekken van 3 jaar.

Before & after

Ik heb nu heel veel verteld over onze nieuwe bank. Waar die vandaan komt, hoe we hem hebben afgestyled, en dat het écht een verbetering is ten opzichte van de vorige situatie. Maar dat is lastig te beoordelen als je niet weet hoe het er voorheen uitzag. Graag deel ik de before & after met je:

Wat vind jij van het eindresultaat?

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer interieur gerelateerde berichten? Je vindt ze op mijn interieur pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

1 Reactie

  1. […] regelmatige lezer en de Instagram volger is het al geen verassing meer, maar begin deze maand kwam onze nieuwe bank EINDELIJK […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *