Fashion

Valentijnstip: Een gepersonaliseerd sieraad

Een gepersonaliseerd cadeau

Februari is de maand van de liefde. Hét moment om jouw geliefde extra in het zonnetje te zetten. En wat is er nu leuker dan het geven van een sieraad? Een gepersonaliseerd sieraad, speciaal gemaakt voor jouw valentijn!

Wie mij kent weet dat ik helemaal weg ben van gepersonaliseerde producten zoals telefoonhoesjes, sleutelhangers en natuurlijk sieraden. Bij KAYA Sieraden hebben ze een uitgebreide collectie sieraden die je kunt laten personaliseren voor jouw geliefde. Daarom kon ik niet wachten om een kijkje te nemen tussen de collectie.

Het dragen van een gepersonaliseerd sieraad is al een beste tijd een trend. Normaal gesproken bevat zo’n sieraad jouw eigen initiaal of naam, maar het kan natuurlijk ook die van jouw geliefde bevatten. Zelf draag ik sinds een jaar een ketting met Chiel zijn naam waardoor ik hem altijd een beetje bij mij heb.

Omdat ik mijn eigen ketting met veel plezier draag leek het me leuk om hem ook zo’n bijzonder sieraad cadeau te doen. Bij KAYA Sieraden hebben ze naast een dames collectie ook een uitgebreide collectie herenarmbanden en daar vond ik de perfecte armband voor Chiel.

Een gepersonaliseerd sieraad

Een armband om uit te breiden

Aan de armband kun je bedels toevoegen waar je een naam of datum op kan laten graveren. Ik koos ervoor om twee bedels toe te voegen, een met mijn naam en de andere met onze speciale datum. Op iedere bedel kun je maximaal 10 tekens laten graveren en aan de armband kun je zoveel bedels toevoegen totdat ie vol is. Dat vond ik extra bijzonder aan dit cadeau.

Een bestelling bij Kaya Sieraden wordt geleverd als een brievenbus pakket waardoor je niet thuis hoeft te blijven. Daarnaast ontving ik de armband super snel en ben ik tevreden over de kwaliteit. De sluiting werkt prettig en de bedels zijn gemaakt van RVS.

Leuk voor later! Waar moeder-dochter sieraden helemaal happening zijn is dit nog niet helemaal een ding voor vaders en zonen. Met deze armbanden collectie van KAYA Sieraden doorbreken ze dat want de rundleren armband is al te bestellen vanaf een lengte van 14 cm tot 24 cm. Zo kan jouw kleine dezelfde armband dragen als zijn vader.

Over KAYA Sieraden

De dochter van Tanja Rakhou wilde graag een matching sieraden setje met haar moeder. Toen Tanja dit nergens kon vinden besloot ze er zelf een te ontwerpen en zo ontstond in 2012 haar bedrijf KAYA Sieraden. Naast een uitgebreide collectie aan moeder-dochter sieraden kun je bij KAYA Sieraden ook terecht voor unieke sieraden voor een bijzondere gelegenheid zoals een huwelijk of geboorte.


Daarnaast doneert KAYA Sieraden van elke verkocht item een bedrag aan stichting Eduki. Hiermee zorgt Tanja ervoor dat twintig Gambiaanse kinderen naar school kunnen. En dat vind ik een prachtig initiatief!

ernestinaelisabeth.nl

Wil je meer lezen over fashion? Ga dan snel naar mijn fashion pagina!

* Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb, maar dit is op geen enkele manier van invloed geweest op mijn ervaringen en mening.

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *