Fashion

Lookbook: Linnen broekpak van de Primark

Lookbook: Linnen broekpak van de Primark

Met de wisseling van het seizoen was het nodig tijd om mijn kledingkast even op te frissen. Veel items waren inmiddels toe aan vervanging of pasten niet meer bij mijn huidige stijl. Dus ging ik voor het eerst in een lange tijd op een shopping spree en kocht meerdere fijne zomeritems waaronder dit linnen broekpak van de Primark.

Begin vorige maand ging na 2,5 jaar mijn ecru kleurige broekpak stuk en dus wilde ik sowieso een vervangend item hiervoor. Overal in de winkels zie je steeds meer kleding voorbij komen met een linnen look dus daar lag mijn focus. Helaas lagen de meeste pakken buiten mijn prijsrange. Dus toen ik dit linnen broekpak van de Primark tegenkwam kon ik mijn geluk niet op!

Dit prachtige linnen broekpak is onderdeel van The Edit collectie en wordt voor 100% gemaakt van linnen. Nu is linnen op zichzelf al een erg luxe stof en dit wordt alleen maar versterkt door deze items. Binnen de collectie vind je dan ook verschillende blouse, blazers, broeken, jurken en shorts. Ideaal voor een stedentrip of wanneer je naar kantoor moet tijdens een warme zomerse dag.

Want naast dat linnen zorgt voor een luxe uitstraling brengt het ook flink wat verkoeling doordat de stof erg licht is en dus ideaal voor de zomer!

Het broekpak kost in totaal €48 euro, waar je voor de broek €18 euro betaald en voor de blazer €20 euro. De broek draag ik in maat 46 en de blazer in maat 44. Deze maten heb ik nodig voor de armen en de bovenbenen, heb jij deze slanker dan raad ik een maat kleiner aan Omdat beiden rondom mijn middel erg wijd vallen.

Naast dit heerlijke broekpak van de Primark kocht ik uiteraard nog meer zomer items. Deze heb ik iets minder uitgebreid uitgelicht maar deel ik wel graag nog met je in onderstaande video!

Ik ben klaar voor de zomer en zal regelmatig te vinden zijn in mijn linnen broekpak van de Primark! Wat is jouw go-to zomer outfit voor aankomend ss23?

ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer budgetproof plussize fashion tips? Die kun je vinden op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *