Fashion

Lookbook: C&A high waist pantalon

Ren, of beter nog, sprint naar de C&A want ze hebben hun high waist pantalon weer op voorraad. En geloof me die broek wil je hebben in elke kleur waarin die verkrijgbaar is. Ik deel in dit artikel graag met je waarom dat zo is.

Vorig jaar was er één broek die je overal op Instagram en TikTok tegen kwam. Een high waist pantalon die mooi aansluit, elegant genoeg is voor kantoor maar ook casual voor een dagje uit. Die moest ik hebben! Enig nadeel deze broek was te koop bij de ZARA en die staat niet bekend om haar plussize-friendly maatvoering.

De broek verdween uit mijn gedachten totdat de C&A kwam met een high waist pantalon die gigantisch leek op de ZARA broek. Helaas kwam ik hier te laat achter waardoor de leukste kleuren al waren uitverkocht in mijn maat. Maar toen ik in april in Praag de C&A instapte wist ik er één te bemachtigen en dat is sindsdien mijn favoriete pantalon. Gelukkig wist ik vorige maand een tweede te kopen, want ze zijn in Nederland weer voorradig in mijn maat.

C&A high waisted pantalon

De high waist pantalon van de C&A doet haar naam eer aan, want hoger in de taille dan dit vind je er maar weinig. Doordat het accent van de broek in de taille ligt creëert de broek niet alleen de illusie van een langer onderlijf maar slankt hij ook erg af. Verder kenmerkt de broek zich door 4 baleinen aan de voor- en achterkant, verticaal gestikte zakken en enkelhoge broekspijpen.

Zoals ik zei is deze broek ideaal voor kantoor kantoor en een casual dagje. Hieronder deel ik een aantal outfit combinaties die ik graag met je deel voor inspiratie

Heb jij de C&A high waist pantalon al gekocht en wat vind je er zelf van? Ik ben benieuwd naar jouw reactie!

ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer budgetproof plussize fashion tips? Die kun je vinden op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *