Fashion

Dress up with me: Valentijnsdag

Outfit inspiratie voor Valentijnsdag

Net zoals vele anderen zit ook ik sinds de laatste lockdown thuis. Tijdens deze quarantaine heb ik mezelf voorgenomen dat ik geen hele dagen zal doorbrengen in loungewear. De eerste paar weken wist ik mij aan dat voornemen te houden maar daarna werd de spijkerbroek toch omgeruild voor een sportlegging. 

En hoewel daar natuurlijk niks mis mee is, geloof ik dat het helpt om eenmaal per week full glam in huis te zitten. In die paar uren dat ik bezig ben met mijn make-up en haar is voor mij een manier om even te ontsnappen aan de realiteit. En bijkomend voordeel het levert weer wat leuke foto’s op voor Instagram.

Na wat voelde als een eeuwigheid, heb ik vorige maand het een ander bestelt op Shein. Ik besloot te gaan voor één complete look en bestelde dé outfit voor Valentijnsdag!

Valentijnsdag outfit

 

Een outfit met zoveel verschillende lagen daar wil je toch graag snel in kunnen stappen? Ging het maar altijd zo snel en makkelijk, zoals in onderstaande video!

Maak de look af met deze ooglook die ik vorig jaar deelde! Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag? www.ernestinaelisabeth.nl

Wil je meer lezen over Beauty & Mode? Dat kan hier!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *