Fashion

Review: STRONGER fitness outfit

Na onze laatste zonvakantie besloot ik dat het nu écht tijd werd om een fittere leefstijl voor mijzelf te creëren. Ik begon met het aanbrengen van structuur in voeding en begon in september met sporten. Sindsdien ga ik minimaal wekelijks 2 keer per week en sportte nog in mijn oude sportkleding. Deze raken langzamerhand versleten en worden ook steeds ruimer en dus was het tijd voor nieuwe sportkleding. Ik kwam uit bij het merk STRONGER en stelde tijdens de winter sale een STRONGER fitness outfit samen.

De zoektocht naar een nieuw fitness outfit ging niet zo soepel als ik hierboven beschreef. Weken scrolde ik langs verschillende websites, zocht uit of de sportkleding de moeite waard was en besloot of ik het het geld waard vond. Veelal ging ik door dat laatste niet over op een aankoop tot ik de reclame voorbij zag komen van STRONGER.

Al snel kwam ik de Hero legging tegen, plaatste die in mijn winkelwagen en kreeg toen de melding dat er een bijpassende tee van beschikbaar was. Deze viel niet onder de sale maar omdat ik het ook leuk vond om een complete set te hebben kocht ik die ook. Ik betaalde voor de legging € 27,60 en voor de tee € 31,50 (10% welkomstkorting) en dus koste mijn STRONGER fitness outfit in totaal: € 59,10.

Binnen 6 werkdagen lag mijn bestelling klaar op het gekozen afhaalpunt. Uiteraard kon ik niet wachten om het op te halen om mijn STRONGER fitness outfit thuis te kunnen passen. Beiden items bestelde ik in de maat XL en dit is bij de meeste winkels mijn standaard maat.

Wil jij ook zo’n mooi STRONGER fitness outfit toevoegen aan jouw kledingkast maar vind je de originele prijzen toch te veel? Inmiddels is de winter sale voorbij maar ik verwacht dat er dit jaar vergelijkbare acties wel zullen terugkomen op de website. Kun je daar niet op wachten? Op Instagram kun je vaak een kortingscode vinden waarmee je 20% korting kunt krijgen.

ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer midsize outfit tips? Die kun je vinden op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *