Beauty

Review: Maybelline Superstay Matte Ink

Review Maybelinne Superstay Ink

Een matte lipstick die 16 uur blijft zitten en betaalbaar is, dat bestaat toch niet? Begin dit jaar nam ik de gok en kocht, op aanraden van een vriendin, de Maybelline Superstay Matte Ink lippenstift. Vandaag neem ik je mee in een review over dit product. Lees je snel verder?

Je herkent het vast wel, ben je eindelijk klaar met je make-up op een ding na en dat is het aanbrengen van je lippenstift. Eenmaal aangebracht ben je vervolgens de hele dag bezig om de kleur opnieuw aan te brengen. Maar dat is niet alles. Je bent ook constant op je hoede bij het eten van een hapje, wanneer je iets gaat drinken of wanneer je iemand een kus geeft. Allerlei redenen waardoor ik tot voor kort bijna geen lippenstift meer droeg.

Vorig jaar besprak ik de frustratie met een vriendin en die raadde mij de Maybelline Superstay Matte Ink lippenstift aan. Het was haar favoriete lippenstift en als je de aanbiedingen in de gaten houdt betaal je nog geen €7,50 euro voor een kleur. Snel hield ik de kruidvat folders dus in de gaten en zodra hun 1+1 aanbieding op Maybelline bekend was trok ik een klein sprintje naar de winkel.

Verpakking + Formule

De verpakking vind ik erg simpel maar wel handig omdat die de lippenstift kleur vertegenwoordigd. Ideaal wanneer je meerdere kleuren hebt meegenomen en in haast er een nodig hebt. De applicator is opgebouwd in een punt en zorgt ervoor dat je erg secuur de kleur kunt aanbrengen. Maar nog belangrijker is de formule van de lippenstift die erg gepigmenteerd en vloeibaar is. In het begin blijft de lippenstift een beetje plakkerig maar dit is na een paar seconden voorbij en dan heb je een perfecte matte kleur die de hele dag blijft zitten!

Maybelline Superstay Matte Ink 75 Fighter

Ik wilde niet meteen meerdere kleuren aanschaffen en dus besloot ik destijds te gaan voor 1 kleur. Ik koost na lang getwijfeld te hebben tussen een bordeaux rode en een warme oranje kleur toch maar voor nummer 75 Fighter. Wat ik van de flacon kon zien voelde dit als een warm oranje (rust) kleur die perfect zou matchen met mijn huidskleur. Ik kocht de lippenstift tijdens corona en kon in de winkel dus niet swatchen. Hoewel de kleur op de verpakking iets donkerder is ben ik erg tevreden over hoe de kleur uitpakte op mijn lippen. Inmiddels is het dan ook mijn favoriete go to kleur en combineer ik hem bij elke make-up look!

De kleur kost bij bol.com momenteel €6,75 Waarom dat zo is? Geen idee bij de drogist kost hij namelijk €14,99.

Bovenstaande zegt denk ik al genoeg over mijn mening/review over de Maybelline Superstay Matte Ink lippenstift. Maar om de belangrijkste punten toch nog even voor je op te sommen. Bevat de lippenstift (75 Fighter) een goeie pigmentatie, is de kleur makkelijk aan te brengen door de fijne applicator en blijven ze na het opdrogen erg goed zitten! Misschien wel iets te goed zelfs. Zonder een make-up reiniger op olie basis krijg je de lippenstift niet verwijderd. Daarnaast droogt hij erg plakkerig op en kan in de koude maanden je lippen uitdrogen. Daarom raad ik je aan om in de winter zeker te gaan voor een lipbalm als basis.

Los daarvan zou ik de lipstick zeker aanraden en ben ik van plan om toch nog die bordeaux rode, en misschien wel de perfecte weddingkleur, toe te voegen aan mijn stash.

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer budgetproof beauty tips? Je vind ze op mijn Beauty pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *