Persoonlijk

Maandverslag juni 2023

We zitten alweer op de helft van dit jaar en als ik zo terugkijk naar mijn eerdere maandverslagen is het nu al hét jaar van mijn leven. Getrouwd, verschillende feestjes gepakt, een leuke baan én meer mooie momenten. Ook juni was weer erg beweeglijk, maar wel alleen in de eerste en de laatste weken. Benieuwd wat mij bezig hield? Ik neem je graag weer mee in mijn leven met dit maandverslag juni!

Zoals ik al benoemde was het eerste weekend van juni erg beweeglijk doordat we twee feestjes kort achter elkaar gepland hadden. Op vrijdagavond stond er namelijk een bruiloft gepland en die zaterdag gingen we naar Intents festival. Een festival waar ik eerst geen zin in had omdat het niet mijn stijl was, maar uiteindelijk is het me bijzonder goed meegevallen. We gingen wel iets later op de dag maar hebben het volgehouden tot de eindshow.

De daaropvolgende weken en weekenden gebeurde er vrij weinig bijzonders in mijn leven. Overdag was ik aan het werk en in de avonduren waren we bezig met onze loungeset. In totaal hebben we er drie weekenden aan gewerkt voordat die helemaal naar wens was. Benieuwd hoe we hem gemaakt hebben? Binnenkort deel ik er een uitgebreid artikel over zodat ook jij een budget luxe loungeset kunt neerzetten in jouw tuin.

Verder hadden we wat spontane etentjes met vrienden en gingen een paar keer samen winkelen. Voor ons aankomende huwelijksreis hadden we nog wat nodig en tijdens een van onze uitstapjes kwam Chiel ook een mooi pak tegen voor de volgende bruiloft op onze agenda.

Het midden van juni was dus niet zo uitbundig maar we hielden onszelf goed bezig. De laatste week stond er wel iets leuks op de planning, namelijk onze huwelijksreis. Deze hadden we uitgesteld omdat het niet aan te raden was om onze bestemming te bezoeken in maart. Dus planden we hem rondom ons 3 maanden jubileum en waren het laatste weekend druk met het inpakken van onze koffers.

Op maandag 26 juni vertrokken we en verbleven eerste een nacht in het van der Valk Hotel Schiphol. Dinsdag zouden we vroeg in de ochtend vliegen en kwamen rond 09.00 uur (NL-tijd) aan op onze eerste bestemming Santorini. Over onze reis vertel ik je, net zoals bij Lissabon en Praag, binnenkort meer in een nieuwe reisblog.

Dit was het dan weer voor dit maandverslag juni, see you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *