Persoonlijk

Maandverslag april 2023

Ken je dat spreekwoord ’time flies when you are having fun’? Nou april moet een erg leuke maand zijn geweest want het is niet normaal snel voorbij gevlogen. Waar vorige maand in het teken stond van de bruiloft was april een maand met verschillende successen, nieuwe dingen en stonden er uitjes gepland zonder mijn man. Ik neem je graag mee in mijn leven met dit maandverslag april!

In de eerste week van deze maand had ik op het werk eindelijk mijn eerste succesvolle plaatsing. Hiervoor had ik helaas steeds dat de bedrijven of kandidaten toch een andere keuze maakten en daarom voelde dit eerste succesje enorm goed. Uiteraard moest dit gevierd worden en dus trokken we een week later een fles open met het team. Verder ontvingen we deze week, na twee weken, onze trouwfoto’s van the weddingshooters waardoor de rest van de avonden in het teken stonden van het opslaan, back-uppen en selecteren van al de 2200 (!) foto’s.

In het weekend ging ik samen met mijn zusje en wat vrienden van haar naar Mama Africa wat gehouden werd in het Hedon. Voor mij was dit de eerste keer dat ik de bob was en wat voelt zo’n feestje dan toch anders. Ik ga nooit tot het gaatje en drink meestal max. 5 drankjes maar toch merkte ik dat ik er iets minder plezier aan beleefde dan normaal. Daarom besloten we na drie uurtjes om weer terug naar huis te gaan. Ik logeerde bij mijn zusje dus kon meteen het bed in en hoefde niet eerst nog door naar mijn eigen huis. De volgende dag was het eerste paasdag en dit vierden we bij mijn oom en tante.

Hier keek ik gigantisch naar uit omdat we bij hun gingen eten en ze altijd heerlijke gerechten in elkaar flansen. Deze keer zouden ze hun smoke BBQ aanzetten en stonden er gerechten op tafel als een frisse pasta salade, baked beans, gepofte aardappels en verschillende stukken vlees. Wij namen een trifle tiramisu met advocaat dessert mee en lieten iedereen voor het eerst de trouwfoto’s zien.

De week daarna was het, op het poppen van de fles na, een erg rustig weekje. In de avonden waren we nog steeds bezig met de trouwfoto’s, stak ik mijn website in een vernieuwd jasje, voegde wat plugins toe en maakte nieuwe stockfoto’s voor op kantoor. Geen uitbundig weekje maar wel een erg creatieve week.

De derde week van april waren we EINDELIJK klaar met het opslaan van al onze trouwfoto’s en hadden we een selectie gemaakt voor het fotoboek. Deze verstuurden we pas einde van de week om zeker te zijn van onze keuze. In het weekend zijn we heerlijk langs verschillende woonboulevards gegaan en begonnen met de zoektocht naar een nieuwe bank. Onze huidige bank bast kwa stof en kleur niet meer bij ons interieur en is eigenlijk in verhouding met de ruimte ook erg klein. Vandaar dat we nog voor de bruiloft besloten dat we rond oktober/november een nieuwe zouden aanschaffen.

Waarom we dan nu al beginnen met de zoektocht? We willen geen overhaaste beslissing nemen en weten dat onze wensen niet op één lijn liggen. Daarnaast is het ook handig om ons alvast te oriënteren zodat we ons budget kunnen bepalen. Dus kijken we nog even rustig verder. Heb jij een tip voor een goeie meubelzaak in de regio Overijssel/Gelderland? Dan ontvang ik die graag!

Mijn koffer was nog niet eens uitgepakt of ik mocht hem alweer inpakken. Samen met mijn vriendin Merel had ik een weekend weg naar Praag gepland. Twee vakanties zo kort op elkaar was niet helemaal de bedoeling maar toen we een goeie deal tegen kwamen konden we die niet laten liggen. Onze mannen moesten toch tijdens koningsdag en dat weekend werken en dus besloten wij om samen op pad te gaan.

We vertrokken in de avond op 26 april met de nachttrein en kwamen de volgende dag aan in Praag. In Praag verbleven we twee nachten in het a&o hostel en stapten zaterdagavond weer in de nachttrein. We hebben, op een paar regenbuien, geluk gehad met het weer en daardoor genoeg kunnen zien. Net zoals bij Lissabon, kun je dus ook van Praag de komende tijd genoeg artikelen verwachten.

Dit was het dan weer voor dit maandverslag april, see you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *